Sygdomsangst Hypnose - Aldrig mere hypokondri og angst for sygdom*

Sygdomsangst Hypnose - Aldrig mere hypokondri og angst for sygdom
  • Forfatter: mindly.dk
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Få hjælp til at stoppe hypokondri, så du aldrig mere skal lide unødigt af sygdomsangst, og så du kan få glæden ved livet tilbage.

Få hjælp til sygdomsangst med hypnose

Det er forfærdeligt at tolke alle kroppens signaler som værende en farlig, ubehagelig eller dødelig sygdom. Måske ved du inderst inde godt at det “nok ikke er noget”, men når man lider af sygdomsangst, kan tankerne let løbe af med en, hvis man kan mærke noget i kroppen, man ikke er vant til.

Hypnose kan hjælpe dig med at falde ned, få tankerne til at falde til ro og tænke i mere positive baner, så din sygdomsangst bliver dæmpet, og du får et mere naturligt syn på din krops signaler.

Sygdomsangst kan være meget ubehageligt, og frygten, der kan opbygges indeni dig, kan føles nærmest invaliderende. Hypnosen mod sygdomsangst hjælper dig med at give slip på unødig angst og frygt - og hjælper dig til at finde en mere realistisk tilgang til din egen krop, kroppens signaler og sygdom.

Hvad får du i hypnosen mod sygdomsangst?

I programmet mod sygdomsangst (hypokondri) får du en dejlig, afslappende hypnose, som hjælper dig med at få sat ting, følelser og fornemmelser i perspektiv, så du kan have en mere realistisk tilgang til din egen sundhed og dit velbefindende.

Husk, vi tilbyder 100% "pengene tilbage"-garanti på alle vores hypnoser. Du kan desuden lytte med på vores gratis app til iOS og Android. Køb hypnosen her og lyt med det samme efter køb.

OBS! Du bør altid søge læge ved alvorlige symptomer på sygdom.

Køb hypnosen mod sygdomsangst her - få hjælp til at nyde livet mere og frygte mindre


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...