Hypnose for børn: Aldrig mere kræsen*

Hypnose for børn: Aldrig mere kræsen
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Effektiv hjælp til at lære dit barn at være mindre kræsen og mere ivrig efter at prøve ny mad og nye krydderier.

Sådan hjælper du dit barn til ikke at være kræsen mere

En del forældre oplever, at deres børn bliver stadig mere kræsne og hellere vil spise det samme (gerne søde madvarer) om og om igen. Ofte kan det skyldes, at en dårlig vane har fået lov at eskalere, og andre gange er det et rent tilfælde eller at barnet simpelthen ikke har opdaget glæden ved at prøve og smage ny mad og få nye gastronomiske indtryk.

Glæden ved sund mad - og at gøre kræsne børn nysgerrige

I denne effektive hypnose for børn arbejder vi med at opdage glæden ved ny og sund mad, samt at give slip på altid at ville spise det samme igen og igen. Det hele bliver fortalt i børnehøjde, fyldt med historier, metaforer og afslapning.

Hypnose er skabt til at ændre mønstre og tanker, gøre vores liv mere positivt og til at hjælpe os med at fungere bedre i hverdagen. Børn, der ikke vil prøve ny mad, går glip af en hel masse - og vil elske at dykke ned i de mange forskellige kulinariske oplevelser, der findes. Der er så meget dejlig mad, grøntsager, krydderi, kød og frugt at opleve. Giv dit barn hjælpen til at opdage, hvad de går glip af i dag.

Barnet skal bare lytte og følge med og får, udover en dejlig oplevelse, rykket ved tanker og hjerneprocesserne, så det nye mad langsomt bliver mere interessant. 

Hvordan virker hypnosen til at bearbejde kræsenhed hos børn?

Børn suger nemt ny viden til sig, og har i mange tilfælde endnu lettere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er, at børn ofte er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hele programmet er lavet i børnehøjde, og resultaterne taler for sig selv. Barnet kan i sit eget tempo begynde at opleve og opdage nye smage og konsistenser og få lagt et fundament for en sund tilgang til mad og kost i fremtiden.

Hypnose virker bedst ved gentagen lytning. Husk, at gøre lytningen til at en god oplevelse, og det samme med at prøve ny mad - så barnet har lyst til at lytte igen og prøve lidt nyt næste gang.

100% Tilfredshedsgaranti

Hvis du/I følger programmet mod kræsenhed, og efter 14 dage ikke føler der er en forbedring i barnets interesse for mad og at prøve nyt - tilbyder vi fuld "pengene tilbage"-garanti på programmet.

Anbefalet fra 5 år og op

Hjælp dit barn til ikke længere at være kræsen med vores effektive hypnose.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...