Hypnose for børn: Overvægtige børn - Støtte til at ændre spisevaner*

Hypnose for børn: Overvægtige børn - Støtte til at ændre spisevaner
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

I dette effektive program får dit barn på en rar og positiv måde støtte til både at fravælge de usunde fødevarer og til at lade være med at overspise. Hypnosen vil gennem 3 ugers dagligt brug gradvist ændre barnets adfærd.*

Sådan påvirker hypnosen dit barns spisevaner i en sundere retning*

Børns sundhedstilstand har en stor betydning for deres velvære, deres evne til læring, deres selvfølelse og trivsel i det hele taget. Et brud med dårlige vaner eller et opgør med trøstespisning tager tid at opbygge, men kan hjælpes meget på vej af visualiseringer, positiv støtte og gode oplevelser.

Hypnose bruges som et redskab til at ændre mønstre og tanker. Det er nødvendigt for at forandre indgroede vaner, skabe nye positive vaner, så man får det bedre med sig selv og fungerer bedre i hverdagen. Dybest set giver dårlige spisevaner ofte psykologiske problemer, idet en usund krop påvirker livskvalitet, selvværd og selvtillid. Det  er aspekter, der ligger dybt i sindet - men med hypnose kan vi komme helt derind og stille og roligt hjælpe processen på vej på en positiv måde.

Hypnose programmet ’Overvægtige børn eller børn med behov for støtte  til ændre spisevaner’ giver dit barn en dejlig oplevelse hver dag. I en afslappet tilstand vil barnet opleve optimal støtte og fokus på gode oplevelser . På en legende og positiv måde styrkes de gode vaner og de dårlige får mindre fokus og skubbes længere væk.*

Barnet skal bare lytte og følge med og får udover en dejlig oplevelse rykket ved tanker og hjerneprocesser, så behovet for de usunde produkter ophører. Samtidig styrkes barnets selvværd og livsglæde.

Derfor virker hypnose for børn så effektivt

Børn suger nemt ny viden til sig, og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hypnosen til bedre spisevaner lader barnet visualisere sig selv som en sund, livsglad og selvsikker person. Al tale i hypnosen er skabt til børn og foregår i børnehøjde da det giver de bedste resultater. Det hele er fortalt som en god historie fyldt med metaforer, fantasi og positive tanker, der trænger dybt ind i barnets sind og skaber sundere spise-valg, mere livsglæde og overskud.*

Hypnosen virker bedst ved gentagen lytning.

Sådan gør du for at bruge ” Hypnosen til overvægtige børn - støtte til at ændre spisevaner

Lad barnet lytte dagligt i 14 dage til hypnosen. Og efter de 14 dage lader I bare hypnosens gøre sit arbejde i barnets underbevidsthed. Det vil uundgåeligt vise sin effekt.
Alle børne hypnoserne har form som historier, med fokus på en god og sjov oplevelse for barnet - samtidigt med de lærer noget.

Efter de 3 uger kan barnet lytte til historien/hypnosen efter behov, eller når barnet spørger efter det! Det er et tilbud – ikke en tvang. Gør oplevelsen positiv for dit barn, så barnet også har lyst til at lytte næste gang.

Hypnose kan ikke overdoseres, hypnose er ikke farligt. Den gode historie vil kun det bedste for dit barn - nemlig give ham/hende  et bedre, sundere og gladere liv.

Tilfredshedsgaranti på ' Overvægtige børn - støtte til at ændre spisevaner’

Hvis du/I følger programmet ’Overvægtige børn - støtte til at ændre spisevaner’ og efter 14 dage ikke føler, der er en forandring og forbedring i barnets spisevaner, tilbyder vi fuld pengene tilbage garanti på programmet.

Tilbyd dit barn en positiv forandring til et sundere og bedre liv allerede i dag ved hjælp af den effektive hypnose: ’Overvægtige børn - støtte til at ændre spisevaner’*


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...