Meditation for børn*

Meditation for børn
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Evnen til at slappe af, give slip og finde ro har stor indflydelse på barnets læring, trivsel og videre færd i livet. Ved hjælp af hypnose kan vi komme dybt ind i sindet og hjælpe processen på vej.*

Lær dit barn at meditere sig til mere ro, overskud og glæde i hverdagen.

Børn, der ikke kan finde ro, har brug for hjælp til at slappe af og få gode vaner med regelmæssigt at være til stede i nuet og nyde det – præcis ligesom voksne. Det giver overskud og livsglæde. Vi burger hypnose til at hjælpe meditationen på vej og bruger visualiseringer, positiv støtte og gode oplevelser. Det har vist sig at hjælpe effektivt mod uro, manglende overskud eller livsglæde. Hypnose er det bedste middel, man kan ty til, når man vil ændre mønstre og tanker. Det kan gøre vores liv mere positivt, vi kan generelt fungere bedre i hverdagen. Lærer barnet meditation i en ung alder, har det altid et værdifuldt redskab mod stress med sig fremover.

Evnen til at slappe af, give slip og finde ro har stor indflydelse på barnets læring, trivsel og videre færd i livet. Ved hjælp af hypnose kan vi komme dybt ind i sindet og hjælpe processen på vej.

I hypnose programmet ‘Meditation for børn’ får dit barn lov til at drømme sig ind i en fantasi verden, hvor der er optimal støtte og fokus på gode oplevelser, ro, glæde og velbefindende. Dit barn skal bare lytte og følge med og får -udover en dejlig oplevelse -rykket ved tanker og hjerneprocesser, så det får mere ro på, overskud, mere energi og større livsglæde.*

Hvordan virker hypnosen ‘Meditation for børn’?

Børn suger nemt ny viden til sig og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er, at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hypnosen lader barnet visualisere sig selv som en rolig og afslappet person, der føler sig veltilpas og glad. Programmet er naturligvis lavet i børnehøjde, og resultaterne taler for sig selv. Barnet får større ro, bliver bedre til at fokusere og til at finde overskud og glæde i hverdagen. Barnet føler sig mere elsket og slapper bedre af – det styrker også selvværdet.*

Det hele er fortalt som en god historie fyldt med metaforer, billeder, sanseindtryk og tanker, som trænger dybt ind i barnets sind.  Hypnose virker bedst ved gentagen lytning.

Sådan bruger du hypnosen ‘Meditation for børn’

Lad dit barn lytte til hypnosen. Intet andet. Gentagende lytning giver øget mulighed for bedre effekt. Det kan derfor anbefales at lytte én gang om dagen i de første 5 dage.

Derefter kan historien/hypnosen lyttes til efter behov, eller når barnet spørger efter det!  Hypnose kan ikke overdoseres, er ikke farligt og vil kun det bedste for dit barn - nemlig bearbejde uro og bekymring og skabe roglæde og overskud.  Husk at gøre lytningen til en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang.

Tilfredshedsgaranti på ‘Meditation for børn’

Hvis du/I følger programmet ‘Meditation for børn’ som beskrevet og efter 14 dage ikke føler, der er en forbedring, tilbyder vi fuld garanti og pengene tilbage på programmet.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...