Morgenkvalme Hypnose - En mere behagelig graviditet

Morgenkvalme Hypnose - En mere behagelig graviditet
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Få hjælp til at mindske morgenkvalme i forbindelse med graviditet. Hypnose kan hjælpe dig til bedre at håndtere og mindske morgenkvalme, så din graviditet bliver lettere at have med at gøre.

Hjælp til morgenkvalme - gør din graviditet bedre og mere behagelig

Graviditeten er en skøn tid - en tid hvor din mave og dit forhold til din baby vokser. Der sker mange forandringer i kroppen i denne tid, og morgenkvalme kan ramme nogle mere end andre. Ubehaget er ofte kortvarigt, men morgenkvalme kan være en hård måde at starte hver dag i en længere periode.

Hypnose kan hjælpe dig med både at mindske morgenkvalme og lære dig at håndtere den bedre. Ved hjælp af visualisering og hypnose kan du mindske, hvor meget morgenkvalme du får. Samtidigt kan du lære bedre at håndtere kroppens forandringer, samt blive mindre påvirket af dem.

Med hypnosen mod morgenkvalme kan du lære at fokusere mere på det liv, du er ved at skabe i maven. Du vil bedre kunne lægge kvalme og andre fysiske tegn bag dig, og tolke dem som noget positivt. De fortæller dig trods alt, at dit barn er ved at blive skabt - og snart bliver til den mest fantastiske skabning på jorden. Der er meget at glæde sig over.

Hvad får du i Morgenkvalme hypnosen?

  • Hypnosen giver dig en dejlig afslapning, når du har mest brug for det
  • Find tilbage til din naturlige tilstand og få ro i kroppen
  • Hjælper dig til at fokusere på det positive
  • Lærer dig at glæde dig over din krops reaktioner på din barns naturlige udvikling

Husk, vi tilbyder 100% "pengene tilbage"-garanti på vores hypnoser. Du kan også lytte til hypnosen mod morgenkvalme på vores gratis app til iOS og Android. Køb hypnosen her og lyt med det samme efter køb.

Gør noget ved din morgenkvalme i dag og forbered dig på den store dag!


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...