Cookie- og privatlivspolitik

Hos mindly.dk ønsker vi at give dig en god personlig oplevelse. For at kunne gøre dette benytter vi cookies, til at gemme relevant information på din computer.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler med informationer, som et website kan gemme og læse igen.

Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger blandt andet cookies til følgende:

  • huske din rabatkode og indkøbskurv for dig
  • samle statistik om hvordan sitet bliver brugt 

Vores samarbejdspartneres cookies:

mindly.dk har en række samarbejdspartnere – annoncører og andre tjenester (bl.a., Google, Bing, Facebook, Adroll mv.) -som indsætter cookies (tredjepart cookies).

Formålet med de forskellige cookies er, at sikre levering af relevante annoncer og gøre det muligt at handle mv. 

Hvordan undgår jeg cookies eller slipper af med dem?

Der er flere måder at undgå cookies på. Læs mere om det her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvor længe opbevarer vi cookies?

Vi har forskellige cookies alt efter formål og leverandør. De cookies vi sætter hos dig, opbevares i et skiftende antal måneder afhængig af formålet.

Hver gang du besøger vores hjemmeside kan en cookie opdateres og forlænges. Alle vores cookies har en udløbsdato, hvor den ikke længere anvendes.

Behandling af personoplysninger:

Som bruger af Mindly.dk giver du os lov til at registrere og behandle personoplysninger om dig og dine aktiviteter på vores side. Disse informationer bruges til at give dig relevante tilbud og anbefalinger samt til at gennemføre dine køb og bestillinger. 

Oplysninger om dig bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger eller i medfør af myndighedskrav. 

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Eventuelle ændringer vil fremgå af denne side.