1. Mindfulness - Kropsscanning (MindfulHouse)

1. Mindfulness - Kropsscanning (MindfulHouse)
  • Forfatter: Nina Ekman
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Kropsscanning er en invitation til at komme i kontakt med hele kroppen, og kan hjælpe dig med at aktivere dybe niveauer af mental og fysisk afspænding.

Kropsscanning er en invitation til at komme i kontakt med hele kroppen, og kan hjælpe dig med at aktivere dybe niveauer af mental og fysisk afspænding. Kropsscanningen indebærer at vi bevæger en nænsom, nysgerrig og accepterende opmærksomhed gennem de forskellige dele af kroppen, og er åben og modtagelig for det, der er som om det var første gang. Denne detaljerede udforskning af kroppen er en utrolig effektiv teknik for at dyrke både koncentration og fleksibilitet i opmærksomheden.

 

Kropsscanning er del 1 af Nina K. Ekmans Mindfulness program i 4 dele. Hver af dem kan bruges alene, og den fulde Mindfulness oplevelse får du med alle 4 dele.

Køb den fulde pakke, med alle 4 programmer fra Nina K. Ekman og spar 41% - klik her

 

For at dyrke Mindfulness behøver du kun dig selv – og måske lidt guidning

Mindfulness træning og udøvelse behøver ikke at være forbundet med røgelse, lotusstillinger eller ritualer. Det eneste du behøver, er at stoppe op og bare være – opmærksom på hvad der sker lige nu i dette øjeblik, hvor end du er, hvad end der sker i din krop, i dit sind og i dit følelsesliv præcist nu.

I starten kan det dog være en god idé at få noget guidning, især til de formelle øvelser, såsom meditation, kropsscanning og yoga. Ideen er at du ud fra dette kan finde de øvelser og metoder der passer dig bedst for måske til slut at blive din egen guide gennem meditationerne.

Til dette formål har Nina K. Ekman udviklet 4 Mindfulness programmer som er inspireret af Jon Kabat Zinn.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

  1. Forord kropsscanning (3:01)
  2. Kropsscanning 1 (39:43)
  3. Kropscanning 2 (15:37)
Henter...