Bipolar Hypnose - Hjælp til bipolar affektiv sindslidelse

Bipolar Hypnose - Hjælp til bipolar affektiv sindslidelse
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Lad denne spændende og effektive hypnose hjælpe dig med at løsne grebet på bipolar affektiv sindslidelse, så du lettere kan finde tilbage til en konstruktiv sindstilstand med højnet livskvalitet.

Støttende hypnose til bipolare patienter 

Sådan får du hjælp til at håndtere Bipolar affektiv sindslidelse

Du kan få hjælp til bipolar affektiv sindslidelse med hypnose. Hypnosen hjælper dig med at håndtere svingninger i din sindsstemning, så du hurtigere kan vende tilbage til en mere neutral sindsstemning i stedet for mani/hypomani eller depression.

Hypnose kan ikke kurere bipolar sindslidelse, men kan hjælpe med at dæmpe symptomer samt understøtte andre dele af behandling og terapi, f.eks. medicin og kognitiv adfærdsterapi.

Hvad får du ud af at kunne håndtere stemningssvingninger?

Perioder med høj grad af mani eller depression kan være meget smertefulde, give dybe følelsesmæssige sår og ødelægge personlige relationer. Jo bedre du er til at håndtere en stemningssvingning, desto mindre smerte vil du påføres, og du vil have nemmere ved at opretholde dine relationer til de mennesker, du holder af. 

Som med de fleste andre lidelser gælder det for bipolar affektiv sindslidelse, at jo før man starter terapi, desto bedre resultater vil man opnå. Hypnose giver dig ro på, hjælper dig med at finde tilbage til dig selv, og giver dig redskaber, du kan bruge allerede i dag.

Hvordan bruger du hypnosen til bipolar affektiv sindslidelse?

Lyt til hypnosen dagligt i 10 dage og derefter efter behov. Forsøg at kombinere det med en stabil døgnrytme, forsøg at mindske stressfaktorer i dit liv, gør brug af meditation, spis sundt og få jævnligt motion. Tilskud af Omega-3 fedtsyrer anbefales desuden af mange psykiatere. 

Penge tilbage - garanti

Husk, vi tilbyder altid 100% “pengene tilbage”-garanti på vores produkter. Det betyder, at hvis du efter 14 dages brug ikke er glad for dit køb, eller ikke føler en forandring, så kan du få din fulde betaling igen. 

Hvordan får jeg hypnosen?

Efter du har indtastet dine oplysninger og betalt her på siden, får du muligheden for at downloade hypnosen direkte som MP3-fil. Du kan også streame (lytte til) den direkte fra vores side med dit eget login.


Giv dig selv chancen for bedre at kunne håndtere stemningssvingninger, og opnå forbedret livskvalitet


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...