Drikker jeg for meget? Lydbog*

Drikker jeg for meget? Lydbog

Alkohol coachen CC. Randow gennemgår i sin lydbog Drikker jeg for meget hele misbrugsproblematikken, lærer dig at kontrollere dit indtag og hjælp til at holde det ved lige.*

Drikker jeg for meget? - en selvhjælpsbog som lydbog

Lydbogen er en selvhjælpsbog til alle mennesker, der har et ønske om at se sig selv efter i sømmene, i forhold til alkohol-indtagelse. Den kan også med fordel læses af pårørende og af mennesker med en professionel tilgang til problemstillingen.

Til dig der har taget lydbogen til dig som medie, til indlæring af ny viden, i bilen, på cyklen, i træningscentret eller i skoven.

Lyt dig til en sjælden bevidstgørelse, når forfatter og Alkohol-coach indehaver CC. Randow læser selvhjælpsbogen "Drikker jeg for meget?" højt.

Nyd godt af 22 timers intens, koncentreret, livreddende viden om misbrugsproblematikken - og lær om en række nyskabende metoder til at knække koden og enten opnå varig afholdenhed eller et kontrolleret indtag af alkohol.

Et godt råd:
Indtag bogen i små doser - Lyt og fordøj! Lyt og fordøj! Lyt og fordøj! Det er for koncentereret og uvant en viden til at man kan indtage den i store mængder. Tilgengæld, kan den redde liv, hvis doseret i de rette mængder!

Drikker jeg for meget indeholder3 dele:

  • Del 1 - Afhængighedens karakteristika
  • Del 2 - Alkohol-Coaching
  • Del 3 - Tilbagefaldet.

Varighed: Ca. 22 timer


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...