Tourettes Syndrom hypnose - Hjælp og støtte til tourette

Tourettes Syndrom hypnose - Hjælp og støtte til tourette
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Denne behagelige og afslappende hypnose er skræddersyet til at afhjælpe tics og andre symptomer på tourettes syndrom, så du kan opnå en større ro, lære at leve med din lidelse og få en højere livskvalitet.

Lær at håndtere symptomer fra Tourettes Syndrom med hypnose

Kunne du tænke dig at blive bedre til at håndtere symptomerne fra Tourettes? Ville det gøre din hverdag bedre, hvis du mærkede mindre til symptomerne, oplevede færre tics, trækninger, lyde, følelser eller udbrud? Hypnose er en mulighed.

Hvad kan hypnosen til Tourettes Syndrom gøre for dig?

Du får i hypnosen en behagelig afslapning og induktion, som hjælper dig med at slappe af og finde dig godt tilpas. Hypnosen bearbejder tics og andre symptomer, og hjælper dig med at slappe mere af, når du bliver stresset.

Hypnosen hjælper dig til at træne dit åndedræt, så du aktivt kan bruge det, når du føler en spænding i kroppen og har brug for at slappe af.

Symptomerne for Tourettes er meget forskellige, men fælles for dem alle er, at de kan dæmpes med hypnose. 

Tourettes Syndrom kan ikke direkte behandles, men symptomer kan dæmpes/afhjælpes med rådgivning, forskellige terapiformer, medicin og ikke mindst hypnose.

Få chancen for et nemmere og bedre liv med Tourettes, prøv hypnose.

100% “Pengene tilbage”-garanti

Husk, vi tilbyder 14 dages 100% “pengene tilbage”-garanti, så du er sikret et køb, du er glad for, ellers får du pengene tilbage.

 

Køb hypnosen til Tourettes Syndrom her – Du kan lytte med det samme efter betaling


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...