5 tips til for tidlig sædafgang

For tidlig sædafgang påvirker 4 ud af 10 mænd i Danmark. Det er et helt naturligt problem for mange mænd. En ung fyr vil altid kæmpe med problemet om for tidlig sædafgang, men det vil blive bedre med tiden og træning. Desværre er det for nogle stadig et problem op til slut tyverne og endda slut trediverne.

5 tips til for tidlig sædafgang

Her er 5 tips til for tidlig sædafgang, som vil hjælpe dig til klimaks på det perfekte tidspunkt, som vil gøre meget for dig men også din partner.

Hav selvtillid, og undgå tidlig sædafgang

En af de første grunde til for tidlig sædafgang er fordi mændene ikke har nok selvtillid når det gælder det at være fysisk. Der er altid en usikkerhed omkring hvordan kroppen vil reagere i tilfælde af forspil og under samleje. Denne manglende tillid fører til manglende kontrol af ens penis.

Tidlig sædafgang sker, fordi bækkenbund, udskillelsen af sæd og sperm, orgasmen og ejakulationen ikke er under kontrol af manden. At blive mere selvsikker vil hjælpe én til at være i kontrol af bækkenbund og kunne kontrollere løbet af orgasmen.

Ingen stress modvirker tidlig sædavgang

Alle former for stress kan bidrage til for tidlig sædafgang. Uanset om du er fysisk stresset, mentalt træt, bekymret for finanser eller noget plager dig, kan udløse for tidlig sædafgang.

Når man har sex, bør man ikke være stresset på nogen måde, da det vil forhindre en i at nyde det og kan give for tidlig sædafgang.

Reduceret angst afhjælper også tidlig sædafgang

De fleste mænd bekymrer sig omkring deres ydeevne. Der er en opfattelse af, at kvinder forventer det bedste og at de ønsker at manden skal blive ved og holde orgasmen i evigheder.

Derudover er der mange andre bekymringer såsom hvad man skal gøre, hvordan man skal gøre det, og mange andre bekymringer, der udløser for tidlig sædafgang. At være tryg, have det sjovt, være komfortabel og sikker, vil stoppe for ens bekymringer.

Taler man med en kvinde om, hvad hun ønsker af en mand under samlejet, det kan være en god måde at undgå bekymringerpå, da man så har en forståelse af partnerens ønsker.

Hav mere sex - Det opbygger din udholdenhed, og forlænger din sædafgang

Mere sex vil automatisk gøre situationen bedre. Hvis du ikke har mulighed for mere sex, så kan onani også hjælpe. Dog onanere mange mænd til hurtig orgasme. Du bør sætte et mål, hvor du ikke vil ejakulere, før efter 20 minutter eller 30 minutter.

Sex Positions - Positioner har også indflysdelse på tidlig sædafgang

Missionærstillingen giver hurtigere sædafgang end andre. Prøv doggy style, kvinden på toppen eller sideliggende positioner, og du bør holde længere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken