Behandling af tinnitus

Hvis du lider af tinnitus, vil du sikkert gerne lære et par gode metoder til at hjælpe dig med denne lidelse.Det kan ofte være meget vanskeligt at håndtere den konstante ringen for ørerne.

Behandling af tinnitus

De, der har denne lidelse, ville ønske, at de kunne finde en måde at reducere symptomerne på, så de kunne leve et mere komfortabelt liv uden generne fra tinnitus.

Eksempler på behandling af tinnitus

I første omgang, kunne du overveje at prøve antihistaminer. Det lyder måske virkelig underligt, men du skal huske, at du kan være ramt af denne ringen, fordi dine bihuler er tilstoppede. Du kan finde ud af, om dette er en del af problemet ved faktisk at tage disse medikamenter og se, om der sker en forbedring i symptomerne. Du bliver måske positivt overrasket over resultatet, ligesom andre har oplevet det i sammenhæng med tinnitus.

I anden omgang kunne du overveje at tale med din læge om lidocain-indsprøjtninger. Disse har vist sig at være effektive for nogle af dem, der er ramt af lidelsen. Hvis du ikke er interesseret i indsprøjtninger, kunne du tænke på naturlige metoder, og disse kunne eksempelvis være ginkgo biloba. Det kan du finde i næsten enhver helse-butik, du besøger. Du vil også kunne købe det på nettet, hvis du ikke gider gå i butikker.

Gør dig disse overvejelser for at modvirke tinnitus

Selvfølgelig vil du gerne være sikker på, at du ikke bare gør tingene værre. Det betyder for eksempel, at når du har symptomer på tinnitus, så skal dit tv ikke stå på højt lydniveau. Det samme gælder for musik, når du har radioen tændt i hjemmet eller i bilen. Brug lidt tid på at overveje, hvordan dine omgivelser er. Hvis du er i stand til at undgå støjende miljøer, skal du helt sikkert gøre præcis det.

Du kan også du blive overrasket over, at du rent faktisk kan nedsætte noget af din ringen for ørerne, hvis du benytter dig af ”hvid støj”. Faktisk vil du opdage, at du kan fjerne en masse af din ringen for ørerne, hvis du tænder for ”hvid støj”. Ved hjælp af dette kan du neutralisere den ringende lyd fra din tinnitus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken

Mindly.dk tilbyder lydbøger og kurser til personlig udvikling og selvhjælp.
Henter...