Hvad er tantra massage

Hvad er tantramassage? Det er et koncept, der har eksisteret i hundreder af år, men som i de senere år er blevet stadig mere populært blandt par. Hvis du tror, din partner kunne have godt af en tantra massage, har du sikkert ret. Der er mange fordele, både fysiske og åndelige ved tantrisk massage og de kan opveje en lang række problemer.

Hvad er tantra massage

Hvis du har hørt om tantra massage og er nysgerrig, så er det værd at udforske ideen yderligere. Du vil se, at denne gave til din partner er en vidunderlig måde at forenes på i ånden og værdsætte intimitet på en sådan måde, at rejsen er vigtigere end destinationen. At lære om tantrisk massage kan vise sig at være en af de bedste beslutninger, du nogensinde har taget.

Definitionen på tantra massage

Tantra massage er et begreb, der er værd at gøre sig bekendt med. Det vidunderlige ved denne type erotisk massage er, at det kan opleves og omsættes i praksis på en række forskellige måder. Men hvis du ønsker at starte din rejse med at lære om de måder, hvorpå det tantriske massage koncept defineres, er her et par ting, du kan huske på: 

 • Tantra massage er beregnet til at fremhæve og fokusere på intimiteten mellem dig og din partner.
 • Disse massage teknikker er beregnet til at fremme optimal afslapning. Dette er ikke kun for den person, du giver massage til, men også for dig selv.
 • Tantra massage er ikke kun beregnet til at føles dejligt for din partner. At give massagen kan være lige så gavnligt, som det er for den person, der modtager den. Dette skyldes, at tantrisk massage understreger oprettelsen af og derefter fastholder en stærk fysisk og åndelig forbindelse mellem to mennesker. En sand tantrisk massage oplevelse vil repræsentere en løbende udveksling af energi mellem de to mennesker ved hjælp af rytmisk vejrtrækning og andre komponenter.
 • Du behøver på igen måde være ekspert i massage for at give nogen en tantra massage.
 • En måde at se på den tantriske massage, er at betragte det som en kombination af den naturlige seksuelle kemi mellem dig og din partner, der så kombineres med traditionelle massage teknikker.
 • Man mener, at en tantrisk massage kan vække de 7 energicentre, som også kaldes chakraer. Du kan finde disse energicentre langs rygsøjlen.
 • Under en tantra massage session menes det, at en tilpasning af disse energicentre følgelig vil føre til, at energi bliver frigivet. Denne energi vil stimulere en generel følelse af velvære samtidig med, at den uddyber den fysiske og åndelige forbindelse mellem den person der giver massagen og den person, der modtager massagen.
 • I tantra massage drejer det sig om tålmodighed. Du vil opdage, at når du får en god rytme i gang, vil tiden og dine omgivelser simpelthen smelte væk. 

Når du er kommet til at forstå det grundlæggende i tantra massage, kan du begynde at lære om nogle af de fordele, både du selv og din partner vil nyde godt af.

Afslappende tantra massage

Fordele ved tantra massage

Tantra massage er designet til at blive nydt uden et bestemt mål for øje, men her er nogle af de fordele, du kan se frem til: 

 • Du vil være i stand til at forbedre dine vejrtrækningsteknikker. Tantra massage kombinerer berøring med stabil, rytmisk vejrtrækning. Når du begynder at mestre vejrtrækningen, der er forbundet med massagen, vil du finde, at din vejrtrækning også forbedres på andre områder af dit liv. Du vil opdage, at når din vejrtrækning er bedre, er din generelle udholdenhed i livet også bedre.
 • Du slapper virkelig af. Tantrisk massage afslapper din krop og dit sind samtidig, hvilket kan føre til bedre søvn og øget årvågenhed.
 • Tantra massage stimulerer seksuel interesse hos dig og din partner. 

Dette er blot nogle af de fordele, du kan nyde godt af.

Følg med videre, hvis du vil lære mere om tantra massage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken