Svimmlehed - Mentaltræning mod svimmelhed

Svimmelhed er både ubehageligt og forstyrrende, især hvis man tit bliver ramt af det. Heldigvis kan man træne sin hjerne og sit sind til at ignorere effekterne ved svimmelhed, og i denne artikel vil vi forklare, hvordan det gøres billigt og effektivt.

Svimmlehed - Mentaltræning mod svimmelhed

Hvorfor forekommer svimmelhed?

Svimmelhed kan være forårsaget af en række forskellige faktorer, både fysiske og mentale, og er en af kroppens måder at fortælle, at noget er galt. Fysiske faktorer, der fremkalder svimmelhed, er tit forbundet med sygdomme eller komplikationer i øret eller omkring øjets synsnærve, mens de mentale som regel er stress- og belastnings-forbundet. Dette er dog ikke altid tilfældet, da migræne også kan give svimmelhed, selvom migrænen ikke er fremprovokeret af noget bestemt.

Nogle af de hyppigst kendte årsager til svimmelhed er spændingshovedpine og angst, men ofte kan det faktisk være svært at præcisere den specifikke årsag, da svimmelhed som bekendt kan skyldes mange faktorer. Det gør årsagsbehandling svært i mange tilfælde, og man er derfor overladt til at håbe, at svimmelheden vil gå over af sig selv.

Hvis man ofte er ramt, er det selvfølgelig ikke en ønskværdig situation at stå i, og man kan nemt blive modfalden, hvis man bare er overladt til at håbe på, at svimmelheden snart bliver bedre eller går helt væk. Der er dog ting, man selv kan gøre for at forbedre sin situation, så ens svimmelhed bliver lettere at leve med, uanset om man er ramt ofte eller om det f.eks. skyldes en periode med sygdom.

Overvind svimmelhed med effektiv lydbog

Mentaltræning mod svimmelhed

Normalt vil en behandling mod svimmelhed forsøge at fokusere på årsagen til, at den pågældende person er svimmel. Hvis ens svimmelhed f.eks. skyldes spændingshovedpine, vil man bl.a. kunne behandle den ved at få masseret nakke og skuldre eller ved at foretage sig noget, der automatisk afslapper muskulaturen, eksempelvis yoga, meditation/mindfulness eller afslapnings-hypnose.

Til gengæld er det ikke muligt i de mange tilfælde, hvor man ikke kender den nøjagtige årsag til, at man er svimmel, og man må derfor fokusere på at behandle selve svimmelheden. Den eneste reélle måde at gøre dette på, er ved at træne sig selv til ikke at lade sin svimmelhed tage mental fokus, hvorved den automatisk vil blive mindsket.

Det er naturligvis ikke noget, man bare lige gør af sig selv, men det er bestemt heller ikke umuligt med den rette vejledning. Hypnoterapi er en af de løsningsmetoder, der kan dæmpe eller afhjælpe svimmelhed, da man via hypnose arbejder med de underbevidste processer i sindet.

Disse processer er indstillet på, at svimmelhed er noget, der skal tage en høj grad af mental fokus, og derfor vil det også automatisk være svært at abstrahere fra. Målet er derfor at overbevise vores underbevidsthed om, at den i mindre grad skal fokusere på svimmlehed, så effekten heraf vil blive mindsket.

Bekæmp svimmelhed med effektiv lydbog

Vi tilbyder en afslappen og effektiv lydbog med hypnose mod svimmelhed. Den er designet til at guide dig, så du kan træne dit sind og derved minimere effekten af din svimmelhed.

Der er desuden 14 dages fuld returret, så hvis du er i tvivl om, hvorvidt den er noget for dig, kan du prøve den af i et par uger. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.

Uanset hvad, så håber vi, at du overvinder din svimmelhed. Held og lykke!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken

Mindly.dk tilbyder lydbøger og kurser til personlig udvikling og selvhjælp.
Henter...

Artikler om svimmelhed