Tantra

Hvad er tantra? Hvordan kan man lære tantra? Hvad er nogle af de tantra teknikker, jeg kan prøve som begynder? Hvilke tantra teknikker kan jeg se frem til at prøve, efterhånden som mit komfort niveau og min erfaring med konceptet stiger?

Tantra

Disse er alle gode spørgsmål, som vi vil forsøge at give dig svar på.

Hvad er Tantra og hvordan kan det defineres?

Angående spørgsmålet om, hvad tantra er, har mange mennesker kun en vag idé om, hvad tantrisk sex egentlig drejer sig om, hvad tantra teknikker kan gøre for deres sexliv og generelle trivsel, og hvor nemt det er at begynde at lære tantra.

At forstå det grundlæggende i Tantra er faktisk meget nemmere end du måske tror. Det kan helt sikkert tjene som det fundament, du har brug for, så du kan lære tantra og lære om de mange tantra teknikker, der kan ændre dit liv til det bedre. 

Grundlæggende tantra omfatter en forståelse af følgende:

  • Tantra er faktisk sanskrit for "vævet sammen."
  • Mens tantra teknikker indebærer den betydelige fordel at kunne forlænge dine seksuelle oplevelser med din partner, er dette ikke det eneste, du vil opnå, når du lærer tantra.
  • En virkelig værdsættelse af tantra betyder en forståelse af, at tantra ikke altid er beregnet til at ende i orgasme. En af hjørnestenene i den ægte tantra oplevelse er at udvikle en forståelse for, at det er designet til at føre dig og din partner sammen på måder, du aldrig tidligere har forestillet dig. Det giver dig mulighed for at nyde niveauer af intimitet, der vil gøre dig gladere og sundere i dit forhold og i, hvordan du føler dig som enkeltmenneske.
  • Tantra er designet til ikke blot at samle de fysiske og åndelige komponenter, der udgør, hvem du er. Det er også designet til at forbinde denne nye erkendelse, du har om dig selv, med en anden person, som til gengæld har brugt tantra til at skabe en stærkere union af krop og ånd inden i sig selv.
  • Evnen til at lære tantra teknikker kan begynde meget enkelt. Du kan starte med at nyde ti minutters delt vejrtrækning sammen. Med dette vil du står over for din partner (I kan selv bestemme, om I ønsker at have tøj på), holde øjenkontakt, og begynde at etablere en harmonisk vejrtrækningsrytme med din partner. På et tidspunkt, vil du engagere din partner i åndedragsudveksling. Med dette, vil du udånde, mens din partner indånder. Dette betyder, at I kommer til at indånde hinanden.
  • Som du måske har gættet ud fra læsningen om ovenstående emne, drejer tantrisk sex sig om at give og modtage. Det drejer sig om en udveksling af energi så kraftfuld og så dyb, at alt andet, end den fysiske og åndelige tilstedeværelse af din partner, bare smelter bort.

Du vil komme til at sætte pris på ideen om at dele plads og energi i nogle af de Tantra teknikker, du vil opdage.

Tantra Teknikker

Prøv at kysse uden at berøre eller berøre uden at kysse. Dette er en anden vidunderlig måde at lære Tantra på, og til at forstå de begreber, der vil være i hjertet og sjælen i de tantra teknikker, du vil opdage og i sidste ende mestre. 

En af de vigtigste ting, du skal huske med tantrisk sex er, at det ikke er målrettet. Ideen er at have tillid til den rejse, du er begyndt på med din partner, at lade tingene bevæge sig og udvikle sig i retning af deres naturlige konklusion. Hvis det lyder svært, er det det virkelig ikke. 

Efterhånden som du lærer tantriske seksuelle teknikker, er her et par ting, du kan prøve at huske:

  • Skab et rum, der er designet til at fejre og understrege intimitet. Dette vil begynde med at fjerne alt fra området, der kan virke distraherende. Fyld i stedet rummet med enkle ting, der vil skabe en aura, der kommer til at skabe forbindelsen med og fokusere på din partner. Blomster, duftende stearinlys (husk, at visse dufte kan gøre dine seksuelle følelser mere intense), naturlige olier, en komfortabel seng og behagelige lagener er alle ting, der kan skabe en vidunderlig atmosfære.
  • Tag tingene langsomt. Dette kan ikke understreges nok. Tantra drejer sig ikke om at nå til målstregen. Det drejer sig om at opleve en rejse dyb nok til at skabe en målstreg, der føles så naturligt som at trække det vejr, I to deler.
  • Start enkelt. Dette er allerede blevet dækket til en vis grad, men det er en dejlig ting at huske på alle tidspunkter. Du vil ikke mestre alt om tantra fra den ene dag til den anden. Du bør ikke haste med det. Nyd enkle intime handlinger, nyd at vover dig ind på et nyt spirituelt område med din partner, og lade tingene udvikle sig naturligt.
  • Nyd øjenkontakten. En af de væsentlige komponenter for tantra teknikker er øjenkontakt. Husk det, når I sammen begynder at finde et fælles fysisk og åndeligt sted.

Lær tantra og få gavn af de fordele og oplevelser du kan opnå

Ovenstående oplysninger kan få dig i gang med at opfylde dit ønske om at lære tantra. Men det er i virkeligheden bare begyndelsen på alt, hvad denne verden har potentialet til at vise dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken