Tantra sex

Tantra henviser til den praksis at etablere stærk, meningsfuld kontakt til en seksuel partner. Denne forbindelse er både fysisk og åndelig. Fordelene ved tantra og tantra sex er betydelige.

Tantra sex

Det er ikke blot muligheden for at give og modtage kraftfulde orgasmer med din partner, selv om dette helt sikkert er en af de vigtigste fordele. En sand tantrisk sex oplevelse kan gavne dit og din partners seksuelle, åndelige og følelsesmæssige helbred på en lang række forskellige måder.

Hvad kan tantra sex gøre for jer?

Tantra er et middel til kontakt, der dækker et bredt spektrum af områder. Tantra sex kræver et dybt niveau af tillid til dig selv og din partner, for ikke at nævne en vis grad af tålmodighed (du vil ikke få en perfekt tantra sex oplevelse første gang, du prøver), men når du nedbryder de barrierer, der eksisterer inden i dig selv, vil du begynde at føle disse fordele næsten øjeblikkeligt.

Der er en række måder, hvorpå tantra sex kan gavne din seksuelle sundhed, samt din partners seksuelle sundhed.

Men lad os først se på nogle af de problemer, der holder både mænd og kvinder fra at nyde den type sex, de fortjener at opleve. 

Med mænd, er stress og angst to store ting, hvad angår sex, der afholder ellers raske mænd fra at nyde et stimulerende, gavnligt sexliv. Denne stress og angst kan realiseres på en række måder:

 • Bekymring om erektionens kvalitet og varighed.
 • Bekymring om generelt aftagende sexlyst.
 • Bekymring om for tidlig sædafgang.
 • Bekymring om, hvorvidt de har mulighed for at forlænge ejakulationen.
 • Bekymring om overordnet præstation i soveværelset.
 • Bekymring om generel seksuel sundhed.
 • Bekymring om evnen til at sørge for at deres partner er helt tilfreds.

Hvad raske kvinder angår, er de lige så plaget af stress og angst i sexlivet, som de gør med mænd. Der er dog nogle forskelle mellem de to køn, hvad angår de ting, der generer hver gruppe mest. Kvinder har en tendens til at være bekymret over følgende:

 • At miste interessen i sex.
 • Manglende følelse.
 • Samleje, der er ubehageligt eller endog forårsager betydelige smerter.
 • Den manglende evne til at nå klimaks.
 • At have en orgasme, der føles ufuldstændig, svag, eller utilstrækkelig.
 • Muskler, der er blevet svækket på grund af få børn.
 • Generel frygt hvad angår seksuel sundhed.
 • Skyldfølelse eller skam over at nyde sex, eller om at nyde noget særligt, som de nyder.
 • At være for hæmmet.
 • Ikke at være intim nok med deres partnere.
 • Ikke at kunne udforske ting, der er af interesse for dem.
 • Ikke at kunne nyde eller bevare kontrollen. 

Andre fysiske og psykologiske faktorer kan føre til, at mænd og kvinder oplever en nedgang i kvaliteten eller hyppigheden af deres sexliv. Stress fra arbejde og dagligdagen kan helt sikkert mindske en persons sexlyst. En række fysiske faktorer, der opstår ud af rutine og/eller dårlige livsstilsvalg kan også skade din sexlyst. Der er også altid mulighed for blot at miste interessen for din partner eller for sex som sådan. Der behøver ikke at være en særlig grund til det. Det kan simpelthen være, at dine interesser og prioriteter har ændret sig.

Kan tantra sex virkelig ændre alle disse ting til det bedre? Svaret er ja. Ikke alene kan tantra forbedre hyppigheden og kvaliteten af dit sexliv, men det kan også forbedre din mentale og fysiske sundhed på en række andre måder.

Tantra sex og dit helbred

Tantra sex kan ikke blot genoprette dit seksuelle helbred. Det har også potentialet for at forbedre dit seksuelle helbred. Oplevelsen af hyppige orgasmer kan have en intenst positiv indflydelse på dine hjernebølger. Dette kan igen ændre forløbet af ting, såsom angst og depression. Når du lader de endokrine kirtler udnytte højere niveauer af sådanne ting som hgh, serotonin og testosteron, giver du din krop ting, der kan have en positiv indflydelse på dit generelle velvære på en række forskellige måder.

Når du på denne måde ændrer din kropskemi til det bedre, forbedres din seksuelle sundhed. Du kan også dramatisk reducere hovedpine, kramper forårsaget af menstruation, inkontinens, og endda urinvejsproblemer. Dit immunsystem forbedres dramatisk. Du finder dig i stand til at nyde længere perioder med sund, afslappende søvn, og du kan endda forlænge dit liv. Det er en betydelig resultatsliste, som tantra bringer til bordet.

Og ja, du vil være i stand til at nyde det bedste sex i hele dit liv gennem tantra sex.

Nydelsen af tantra sex

Tantra sex er ikke bare om at forlænge orgasmer. Det drejer sig om at øge den tillid og intimitet, du har med din partner. Det drejer sig om at nyde de mange sundhedsmæssige fordele ved et aktivt, styrkende sexliv. Du kan sagtens komme i gang med at lære om tantra og seksualitet. Du vil hurtigt finde dig selv på vejen til et bedre, sundere, gladere liv. Bedre end du nogensinde ville have troet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken