Tantramassage

De fleste er ivrige efter at give deres partner den bedst mulige tantramassage, men husk at det altid en god idé at starte roligt ud da denne form for sensuelle oplevelse skal opbygges over tid. Hvis du er ny til Tantraens verden, tantra seksualitet og tantramassage, er du sikkert vildt opsat på at nå dertil, hvor du har hæsblæsende "sex" med din partner hver eneste nat.

Tantramassage

Det første, du bliver nødt til at se i øjnene, er, at du ikke når dertil fra den ene dag til den anden. Det er bedst at begynde med virkelig at få en forståelse af, hvad Tantra er, og hvad det, at give din partner en tantramassage, omfatter. Derefter kan du beggynde at dygtiggøre dig i dette fag, som har så mange gavnlige aspekter.

Vil du lære at give tantramassage? Se vores DVD til hvordan du let kommer i gang! Tantra for livet viser dig hvordan.

Når du værdsætter de måder, hvorpå du kan begynde at definere et så vidtrækkende koncept som tantra seksualitet, kan du vise din partner, hvad du har lært. Dette vil naturligvis være i form af den slags tantra massage, de helt sikkert vil elske. (Eksperimenter med at inkorporere nogle af de ting, som du allerede ved din partner godt kan lide)

Tantriskmassage oversigt - 5 områder

En tantramassage kan være en dybsindig, bevægende og erotisk ladet oplevelse for både dig og din partner. Før du begynder at lære de måder, hvorpå du kan give din partner den bedst mulige tantramassage, er her et par ting, du bør bestræbe dig på at forstå først:

 • Mange tror, at hjertet og sjælen i den tantriske massage er intimitet. Gennem sensuel berøring og rytmisk vejrtrækning opretter du en dyb, kraftfuld følelsesmæssig og åndelig forbindelse mellem dig og din partner. I får kontakt med hinanden gennem en ånd af samtidig, konstant ydelse og modtagelse på måder, du aldrig ville have drømt om.
 • En tantramassage er også beregnet til at etablere og opretholde det højest mulige niveau af afslapning tænkeligt.
 • Det er håbet med en tantramassage, at de 7 energicentre, der findes langs rygsøjlen (disse er kendt som chakraer) vil blive justeret og derefter låst op. Slutresultatet vil være en udgydelse af positiv energi, som vil gavne begge mennesker på en række forskellige måder.
 • Tantramassage kan potentielt fremme bedre vejrtrækningsteknikker i din dagligdag, reducere stress og angst, og stimulere stærke følelser af seksuel ophidselse mellem dig og din partner.
 • Enhver kan give eller modtage en tantramassage, det kræver kun en smule øvelse.
 

Dette er de grundlæggende principper for tantramassage. Du vil se, at det kan være overraskende enkelt at lære at give din partner en sådan massage. Tid, tålmodighed, stor respekt for din partner, og ønsket om at glæde vedkommende bliver nogle af dine mest værdifulde værdier, når du begynder at lære om tantramassage i detaljer.

Tips til tantramassage

At lære at give din partner en tantra massage er en personlig proces. Ikke desto mindre er der flere ting, du kan gøre for at fremme den bedst mulige indlæringsproces:

 • Etabler en behagelig atmosfære for dig selv og din partner. Fjern alle hverdagens distraktioner og brug lav belysning til at etablere den rette stemning. Stille musik er også en mulighed.
 • Få din partner til at indtage den korrekte position. Dette indebærer at få dem til at ligge på maven. Deres arme og ben skal spredes i en let V-form. Ved selv at lægge din partner rigtigt, kan du bidrage til at etablere den nødvendige fysiske og åndelige forbindelse.
 • Åndedrættet er vigtigt. Det er vigtigt at trække vejret i takt med din partner.
 • Gør massage oplevelsen personlig. Det betyder, at du skal skræddersy den tantriske massage til, hvad din partner vil nyde og reagere på. Lette fingerspids berøring vil blive kombineret med strøg af hele hånden og kærtegn.
 • Fremelsk kontakten imellem jer. Det er vigtigt at etablere og vedligeholde forbindelsen mellem dig selv og din partner. Når de reagerer kraftigt på noget, kommer du til at føle deres energi.
 • Afslut ikke med sex. Det kan være erotisk og sensuelt, men dens endelige mål er ikke den seksuelle akt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken