Tantrasex

Hvad er tantrasex? Tantra er skabt fra et koncept med grundlæggende principper, der er lette at forstå. Efterhånden som du lærer tantra, vil du se, at de finere detaljer ved denne tilgang til seksualitet og en sund krop og ånd, er næsten uendelige.

Tantrasex

Det er næsten ikke muligt at give en teknisk definition på tantrasex. Hvad dette betyder er, at der er en række forksellige måder at fortolke tantra på, alt efter hvilken kultur man kigger på samt hvilken form for tantra. Der er samtidig også flere måder, hvorpå du kan lære tantra og opleve tantra med din partner. Der er selvfølgelig også nogle komponenter ved tantra, der universelt kan anvendes til alle par og i enhver situation - dem skal vi senere kigge lidt på.

Definitionen af tantrasex

Hvad er tantrisk sex? Hvis du lige er begyndt på den fascinerende rejse, tantra er, og de måder, hvorpå det kan bringe dig tættere på din partner og samtidig forbedre din mentale og fysiske sundhed, er her et par ting, du vil støde på:

  • Tantrasex drejer sig ikke om klimaks. Der vil være tidspunkter, hvor hverken du eller din partner overhovedet vil nå klimaks, som du kender til det. Tantrisk sex handler om at opdage hinanden under en fælles fysisk og åndelig rejse - ikke om de dyriske drifter så mange stiller sig tilfredse med at få stillet.
  • Tantra handler ikke om dig. Det handler ikke om din partner. Det handler om at give og modtage uden noget særligt endeligt mål for øje.
  • Tantrasex fremhæver intimitet, og det vil tage intimiteten til områder, du aldrig var klar over overhovedet eksisterede. Du kan finde, når du begynder at lære tantra, at mange af de tidlige øvelser ikke involverer fysisk sex, som du kender det. Mange af de tidlige tantriske sex øvelser involverer at lære at holde øjenkontakt, lære at røre uden faktisk at berøre, og lære samtidigt at give og modtage med din partner.
  • Tantrisk sex har til hensigt at nedbryde grænser. Du vil begynde at ændre den måde, hvorpå du ser ting som sex og intimitet. Du tager disse ting til nye højder, og du lærer at sætte pris på din partner, give til din partner, og modtage fra din partner på helt nye måder. Dette betyder, at du skal nærme dig spørgsmålet om, hvad tantrisk sex er, med et åbent sind. Tidlige øvelser i tantrisk sex vil hjælpe dig med at udvikle dette åbne sind lidt efter lidt.
  • Tantrisk sex har et kæmpe udvalg af fysiske og følelsesmæssige fordele. Efterhånden som du dykker dybere ned i en verden af tantrasex, vil du opdage, at ting som depression, stress, hovedpine og andre lidelser ikke længere er de problemer, de engang har været. 

Når du begynder at lære tantra, vil du finde dig selv i en ny verden. 

Hvis ovenstående har vakt din interesse, er der flere måder at komme videre på. Du kan enten betale en af de mange dygtige tantra massører der findes i danmark for en tantriskmassage eller du kan købe en DVD og lære hvordan du selv giver og modtager denne intime og båndsknyttende nydelse.

Nedenfor finder du et godt bud på, hvordan du kommer i gang.

Tantra for livet - Lær at give og modtage tantramassage

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken