Tips for tidlig sædafgang

For tidlig sædafgang er et meget almindeligt problem. Der er mange eksperter, der mener, at teenagere og unge lider af for tidlig sædafgang, som også dem, der har meget lidt sex. I virkeligheden kan enhver mand få tidlig sædafgang, uanset alder og hyppigheden af sex. For tidlig sædafgang skyldes en kombination af sindstilstand og følsomheden af en mands reproduktive organer. Omstændighederne hvor sex finder sted, og partneren bidrager også en i vis grad til for tidlig sædafgang.

Tips for tidlig sædafgang

Tidlig sædafgang kan være et stort problem

For tidlig sædafgang kan være årsag til forlegenhed og mænd viger ofte tilbage fra sex på grund af dette problem. Det er nødvendigt, at se problemet i øjnene, acceptere det og arbejde på at mindske det eller kurere det helt. Det er muligt at kurere for tidlig sædafgang, og dette kan gøres uden medicin.

Her er nogle tips for tidlig sædafgang, der kan hjælpe dig, uanset din alder og hvor ofte du har sex.

  • Brug kondom når du har sex. Dette vil reducere den fysiske fornemmelse, og du kan forsinke orgasme eller ejakulation.
  • Brug en smertestillende creme eller spray, da dette også skulle hjælpe med at forebygge for tidlig sædafgang.
  • Lav om på sex positionerne. Du bør aldrig være ovenpå, hvis du har et problem med for tidlig sædafgang. Du skal ligge på ryggen og din partner skal være ovenpå. Du kan også prøve sidepositioner. Når du er i missionærstilling eller er ovenpå toppen, er det den mest befordrende position for ejakulation eller mandlige orgasme. Du er nødt til at undgå dette.
  • Du må ikke lide af præstationsangst. Du bør have et miljø, hvor du ikke er stresset. Du skal ikke tænke for meget over at have sex eller hvad du vil gøre. Hvis du er bekymret over din præstation i sengen, vil du helt sikkert få tidlig sædafgang.
  • Mens du har samleje, kan du tænke på noget, der ikke er seksuelt. Du kan ikke fokusere på den fysiske følelse og kunsten at have sex eller andre seksuelle aspekter, hvis du har en historie af for tidlig sædafgang.
  • Du bør forsøge at styre presset i dit mellemkød. Mellemkødet er stedet mellem pungen og anus. Før du ejakulerer, vil du bemærke, at dette område bliver følsomt. Du kan øve dig i at styre presset i mellemkødet ved at trække musklen indad. Dette vil hjælpe dig til at forhindre sædcellerne i at nå penis fra testiklerne, og dermed kan du undgå for tidlig sædafgang.

Der er mange andre måder at behandle for tidlig sædafgang på, men hvis du kan bruge disse med succes,  skal du nok nå dit mål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken