Legende læst*

Legende læst

Legende læst er det moderne svar på hvordan indlæring kan kombineres med sjov og leg og samtidig stimulere førskolebørns lyst til at læse.

Giv dit barn en god start med dette moderne lær-at-læse system

DVD'en er udarbejdet så den stimulerer børns lyst til at læse. Læselysten stimuleres let og enkelt ved at give børnene nogle stemningsbiller, som de senere kan genkende og samle op, når de møder ordet igen.

Dette medvirker også til stimuleringen af det visulle lager i hjernen, kaldet ordbillederegistret.  Når ordforrådet i registret vokser bliver det nemmere for barnet at læse, og på denne måde forstærkes indlæringen.* 

Legende læst er en DVD for førskolebørn i alderen 1-5 år

Legende læst formår på en sjov måde at skildre, hvordan dagligdagens aktiviteter kan blive til en sjov process hvor indlæring automatisk bliver en selvfølge.  Igennem en række legescener med sjov og sang bliver børnene præsenteret for ord der har deres interesse, da de genkender ordene fra deres egen hverdag.

Forskning viser, at børn, der er begyndt at lære at læse før skolestart udvikler bedre læsefærdigheder senere hen i skoleforløbet.  *


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...