Sådan skændes du med din teenager

Sådan skændes du med din teenager

Denne DVD viser hvordan man bevarer den gode kontakt til sine teenagebørn, mens man undgår at konflikter eskalerer og udvikler sig til langvarende skænderier og magtkampe.

"Sådan skændes du med din teenager" er en DVD udarbejdet med familieterapeut Jesper Juul og lifecoach Pernille W. Lauritsen

I dag er det for de fleste forældre sådan, at man har svært ved at opgive magten overfor børnene - fordi man på et tidspunkt er nødt til at give slip på sit barn. I denne DVD skildres det hvordan man kan i stedet for at skændes, kan blive sit barns bedste sparringspartner.

Jesper Juul: "Der hvor der virkelig bliver oprør, der hvor der virkelig bliver krig, har det ikke noget at gøre med at det hører med til alderen, men det har noget at gøre med at der virkelig er noget at slås for eller at slås imod! Og det kan være meget vanskeligt at se hos sig selv som forældre, hvad det er af alt det fantastiske, man går rundt og gør, som på nogen som helst måde kan genere ens unger, det er simpelthen ikke til at forstå!"

Lifecoach Pernille Lauritsen bekræftiger også vigtigheden af at forældrene skal kunne træde ind i en ny rolle. "Hvor man også respekterer at nu er ens barn blevet så gammel at vi faktisk ikke spiller rollen som opdrager længere. Vi kan insistere på det, men realiteten er bare at børn, når de bliver 12,13 år ikke lader sig opdrage på længere, det er en del af deres udvikling at de skal ude og finde deres egen identitet. Så vi kan ligesom kæmpe imod det som forældre eller vi kan gå med det og prøve at få det bedste ud af det."

"Sådan skændes du med din teenager", skildrer hvordan man kan bevare åbenheden, kontakten og forbindelsen til sit barn.

"Så det handler ikke om at lad stå til, det handler ikke om at slippe tøjlerne, det handler om at finde en ny form for lederskab, en ny form for partnerskab," siger Jesper Juul* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...