Stimulastik - Gymnastik og stimulation til småbørn

Stimulastik - Gymnastik og stimulation til småbørn

Giv din baby den bedst mulige start på livet, og lær hvordan du kan styrke barnets motorik, sanseapparat og udvikling med disse simple øvelser, der er særligt udviklet af ergoterapeuter, og skræddersyet til børn i 0-1-årsalderen.*

Hjælp dit barn til en bedre motorisk udvikling med Stimulastik

Dit barn udvikler sig hele tiden, og derfor er det vigtigt, at du som forælder tager aktiv del i denne udvikling fra dag 1. Med Videoen “Stimulastik” får du en række simple værktøjer, der gør dig i stand til bl.a. at styrke dit barns motoriske færdigheder. Samtidigt udvikles en øget berøringsaccept og grundlaget for fremtidige sociale færdigheder. Stimulastik videoen er udviklet af ergoterapeut Solvej Darré på baggrund af flere års praktisk erfaring i gymnastik og stimulation for småbørn. *

Hvad er Stimulastik?

Stimulastik er baseret på ergoterapeutiske principper, og har til formål, gennem leg og aktivitet, at stimulere børn i deres nuværende og næste udviklingszone. I Stimulastik fokuseres der på:

  1. Generelle aktiviteter, der er lette og enkle at udføre i hjemmet.
  2. Ergoterapiens viden om nerologi, sanser, adfærd, sprog og kontakt.
  3. Anvendelsen af flere forskellige ergoterapeutiske redskaber og teknikker, der styrker dit barns balanceevne, berøringssans samt muskler og led.

Det får du og dit barn ud af Stimulastik videoen

  • Barnets kan få en øgede bevægglæde og kropslige erfaring.*
  • Forældrene kan få en øget opmærksomhed på barnets udvikling, samt styrke båndet mellem barn og forældre.*

Denne udgave af Solvej Darrés video om stimulastik er revideret, og med flere udvidelser i forhold til den oprindelige udgivelse.

Videoen er støttet af Ergoterapeutforeningen, hvor ergoterapeut Gudrun Gjesing har været konsulent på indholdet. Som et naturligt supplement til Stimulastik har Solvej Darré også udgivet en DVD om babymassage - Stimulastik 2.

Alle børn i 0-1-årsalderen, og deres forældre, kan have glæde af Stimulastik, der også kan også have en positiv effekt på den sansemotoiske udvikling hos børn med motorisk usikkerhed, børn med øreproblemer eller urolige børn.

Se udsnit fra Stimulastik-videoen her:

Vær en aktiv del af dit barns naturlige udvikling - køb Stimulastik i dag, og se den direkte efter køb


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...