Smertefri nakke og skuldre

Smertefri nakke og skuldre

Bliv fri for smerter i nakke og skuldre med Lotte Paarups DVD "Smertefri nakke og skuldre". Træningsprogrammet er både effektivt og enkelt, så det kan udføres af alle.

Slip af med smerter i nakke og skuldre

DVD'en Smertefri nakke og skuldre indeholder et nyt og innovativt program, der viser dig, hvordan du på en nænsom måde arbejder i dybden med at bearbejde smerterne, så der ikke er fare for at belaste de akrive områder i nakke og skuldre yderligere.

Modsat mange andre programmer, der kun fokuserer på at opbygge muskelstyrke, arbejder "Smertefri nakke og skuldre" også med smidighed i leddene og styrkelse af bindevævet. Desuden inddrages også øvelser med brystkassen, så hele den aktuelle region bearbejdes, og giver en behagelig og afslappet følelse i nakke og skuldre.

Dette får du med DVD'en "Smertefri nakke og skuldre"

  • Spændende program på 35 minutter mod smerter i nakke og skuldre.
  • Enkle og effektive øvelser, hvor alle kan være med og få gavn af dem.
  • Guidede øvelser, vist og forklaret af fysioterapeut Lotte Paarup, der har 20 års erfaring inden for formidling, så du er i de bedste hænder.

Redskaber til øvelserne i "Smertefri nakke og skuldre"

Vi anbefaler, at du anvender en træningsmåtte, en brød træningsbold med en omkreds på ca. 22 cm. og to mindre træningsbolde. Har man ikke disse redskaber kan anvendes et vilkårligt blødt underlag og f.eks. en fodbold og tennisbolde.

Bliv fri for smerter i nakke og skuldre med Lotte Paarups DVD - Der er gratis fragt!


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...