Sund Ryg - Med dit åndedræt*

Sund Ryg - Med dit åndedræt

Med Sund Ryg lærer Lotte Paarup dig, hvordan du kan styrke din ryg og kropsholdning ved at vende tilbage til en naturlig og afslappet vejrtrækning i din dagligdag. Øvelserne er simple, men effektive, og kan udføres af alle

Sund ryg - Med dit åndedræt

Mange går rundt med dårlig ryg, og tror, at de kan ændre på det ved at træne en gang eller to om ugen. Det gør dog sjældent den store forskel, da en stressende og hektisk hverdag ofte betyder, at folks vejrtrækning er anspændt og unaturlig - og de ved det ikke engang selv, fordi det er blevet så normalt!

Når du trækker vejret, bevæger du alle dele af overkroppen, ikke mindst de muskler og sener, der er forbunder til ryggen. Hvis din vejrtrækning er uhensigtsmæssig, har det dermed også en negativ indflydelse på din ryg, og det er svært at ændre på med træning, selv hvis du træner et par gange om ugen. Til sammenligning trækker du vejret ca. 20.000 gange - om dagen!

Prøv at forestille dig konsekvenserne ved 20.000 skadelige vejrtrækninger om dagen. Forestil dig nu fordelen ved 20.000 sunde og naturlige vejrtrækninger om dagen.

Forskellen er til at tage og føle på...

Om Lotte Paarup

Lotte er uddanne fysioterapeut, og har lavet en række produkter til styrkelse og genoptræning af kroppen. Dette inbefatter både bøger, træningsprogrammer til TV og DVD'er, ligesom hun ofte holder foredrag.

Hun er kendt som en engageret og smilende underviser, der har en masse praktisk erfaring, hvilket også kommer til udtryk i hendes produkter.

Herunder ses Lotte i forbindelse med "Sund Ryg".

 

Om DVD'en

DVD'en Sund Ryg med dit åndedræt indeholder:

  • Komplet træningsprogram af ca. en times varighed
  • Korte træningsprogrammer, som du kan bruge, når du lige har nogle få minutter
  • Hæfte med gode råd og tips til din træning

Øvelserne er en blanding af helt rolige vejrtrækningsøvelser, og nogle lette fysiske øvelser, så du får bevæget din ryg optimalt, mens bevægelserne understøttes af din vejrtrækning.*

Træningen kan laves overalt, og kræver ikke særlige hjælpemidler at udføre. Øvelserne er meget blide, og alle kan derfor udføre, og få gavn af dem.

Køb Sund ryg DVD'en her, og giv dig selv en stærk, smidig og sund ryg hele livet - Der er gratis fragt!** Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...