Svimmelhed hypnose - Slip af med din svimmelhed

Svimmelhed hypnose - Slip af med din svimmelhed

Lær, hvordan du kan slippe af med svimmelhed med denne afslappende og effektive hypnose.

Lydbog (CD)
  • kr. 299,00

Slip af med din svimmelhed ved hjælp af hypnose

Med hypnosen mod svimmelhed får du straks effektiv hjælp til at dæmpe din svimmelhed, få mere ro på og komme tilbage i balance.

Du bliver guidet igen en afslapning, og finder en ny indre ro og balance – som måske har været langt væk på det seneste.

Du vil opleve en ny form for harmoni i din krop og finde nye bevægelsesmønstre. Hele hypnosen er lavet for at støtte dig, gøre dig stærkere og finde nye, rare følelser i din krop. Genvind balancen og slip af med svimmelheden.

Hvordan bruger jeg hypnosen mod svimmelhed?

Lyt til hypnosen dagligt i 10 dage - og derefter efter behov. Du kan ikke bruge hypnosen forkert, det er helt ufarligt, og du kan ikke overdosere det. Bare lyt, nyd, slap af – og lad hypnosen guide dig ud af svimmelhed.

Husk, vi tilbyder 100% “pengene tilbage”-garanti, så vi sikrer, at du enten bliver glad for dit køb eller får dine penge igen.

Giv dig selv chancen for at slippe for at føle dig svimmel allerede i dag. Lyn-hypnose - hjælper dig til at slippe af med svimmelhed på 20 minutter.

 

Slip af med din svimmelhed i dag – køb hypnosen her og få fragten gratis


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Frits
Onsdag, 6. September
Jeg købte produktet i håb om at min svimmelhed kunne fjernes helt. Efter de første par dage, synes jeg det hjalp, men efter nu ca. 14 dage, må jeg konstatere at jeg stadig har svimmelheden.
Jeg synes ideen er god. *
Tina Olsen
Lørdag, 4. Juni 2016
Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvor virksomt det er , jeg har kun prøvet det hver dag i 14 dage men der er ingen mirakler indtrådt ... tror måske at jeg skal bruge det i længere tid , jeg fortsætter i hver tilfælde og ser om ikke det kan hjælpe på længere sigt *
Susanne
Torsdag, 31. Marts 2016
Vil tro at dette produkt kan hjælpe nogle ,det virker beroligende og alt efter hvad årsagen er til ens svimmelhed ,så vil det nok have en effekt for nogle . Desværre har det ikke hjulpet mig . *
Kathe
Søndag, 20. Marts 2016
Super god *
Ebbe
Onsdag, 30. December 2015
rigtig godt *
Grethe
Lørdag, 21. November 2015
Jeg har været glad ved den,den har hjulpet mig når jeg er svimmel,jeg lider af Meniere en sygdom hvor der kommer nogle grimme svimmel andfald.Venlig hilsen Grethe *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Lydbog (CD)
  • kr. 299,00
Henter...