Træn din balance - modvirk svimmelhed og bevar et aktivt liv

Træn din balance - modvirk svimmelhed og bevar et aktivt liv

Lær, hvordan du træner din balance og undgår usikkerhed, når du bevæger dig. Med denne DVD fra Gotvedskolen træner du din krop til at undgå skadelige fald, ikke mindst senere i livet.

Træn din balance - modvirk svimmelhed og bevar et aktivt liv

Vores balance er en vigtig del af vores liv, og den er helt essentiel for, at vi kan fungere.

Af den grund er det vigtigt, at vi sørger for at have så god en balance som muligt, hele livet igennem, og derfor har Gotvedskolen udgivet denne DVD, der netop fokuserer på, hvordan du træner din balanceevne.

Gotvedskolen er et gymnastikinstitut, der både tilbyder almindelig gymnastikundervisning, kurser og uddannelse i krop og bevægelse.

Under uddannelsen lærer eleverne bl.a. hvordan man optimerer sin egen og andres balance, og det er denne erfaring, der nu er tilgængelig i DVD-format, så alle kan få glæde af Gotvedskolens omfattende og sjove balanceøvelser.

 

Træn din balance med Lone Schaadt og Søren Ekman

DVD'en er sammensat af fysioterapeut Lone Schaadt og bevægelsespædagog Søren Ekman, der begge har arbejdet med menneskers balancefunktion i mange år, hvor deres viden både er blevet anvendt ifm. undervisning og behandling.

Ifølge flere internationale studier kan man forebygge op mod 42% af alle faldepisoder, ved at træne sin balanceevne.

DVD'en "Træn din balance" henvender sig dermed til alle, der ønsker at forbedre deres balanceevne, men især ældre, og folk med bevægelses- og balanceproblemer, kan få et stort udbytte af denne DVD.

 

Hvad indeholder "Træn din balance?"

Du får først og fremmest 3 testøvelser, der hjælper dig med at bestemme, hvilke programmer, der er de bedste for dig. Disse øvelser undersøger:

  • Din styrke - her undersøges, om du har den nødvendige styrke, der er grundlag for balancen.
  • Din stillingssans - her undersøges, hvor god er du til at holde en bestemt stilling, altså, hvor sikker du er.
  • Din balancesans - her undersøges, hvor god din grundlæggende balance er.

Når du har fundet det vigtigste fokuspunkt, kan du vælge det program, der er det bedste for dig. Disse programmer indeholder.

  • Varierende sværhedsgrad.
  • Opvarmning.
  • Udspænding/afspænding.
  • Gennemgående totaløvelser.
  • Øvelser med speciel fokus på enten styrke, stillingssans eller balance.

 

Hvad kan "Træn din balance" give mig?

Mange har gennem årene haft glæde af Gotvedskolens erfaring og positive tilgang til gymnastik og blancetræning, læs bare her:

"At have en god balance og at være i form er meget vigtigt for mig, og det er en af grundende til at jeg går til gymnastik på Gotvedskolen. Jeg kan tage strømpebukser på, stående på ét ben, og bliver ikke svimmel, når jeg danser"

- Anette, 71 år, Gotvedgymnast.

Om du er ældre med gangbesvær og balanceproblemer, har været udsat for en ulykke eller bare gerne vil træne din balance, så er Gotvedskolens "Træn din balance" helt sikker noget for dig.

Prøv Gotvedskolens sjove balanceøvelser med 'Træn din balance' - Husk, at der er gratis fragt!


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...