Fra regnorm til anakonda*

Fra regnorm til anakonda

Lær hvordan du træner din bækkenbund og får bugt med problemer såsom impotens, rejsningsproblemer og inkontinens. En sjov og lærerig DVD med Søren Ekman fra Gotvedskolen. MEGET POPULÆR!

Få hjælp til rejsningsproblemer, impotens og inkontinens - træn din bækkenbund!*

DET KAN VIRKE SOM MAGI når mandens penis ændrer karakter fra regnorm til anakonda - men det drejer sig i virkeligheden om rimeligt simple kropslige processer, især om at styrke bækkenbunden . Træning kan også på dette område give bedre præstationer! Søren Ekman fra Gotvedskolen instruerer i forskellige øvelser og giver en kort gennemgang af den fysiske baggrund for problemerne og hvorfor det hjælper at træne.*

På DVD'en Fra regnorm til anakonda medvirker Peter Larsen, der på underholdende vis giver sin version af hvordan regnormen kan blive til en anakonda igen.

Indhold i 'Fra regnorm til anakonda'

Du får undervisning i:

  1. Mandens anatomi
  2. Du får en forklaring på rejsningsbesvær, impotens og inkontinens kan skyldes
  3. Du får desuden en række praktiske øvelser til at afhjælpe rejsningsproblemer og som giver en bedre rejsning

Når en mand klager over manglende lyst og mener han er impotent, skyldes det ofte manglende træning af bækkenbunden. Bækkenbundstræning kan også have stor effekt i forbindelse med inkontinens og vandladningsproblemer.

LEVERES I DISKRET INDPAKNING.

Træning af bækkenbunden med 'Fra regnorm til anakonda'

Rejsningsbesvær

En velfungerende og trænet bækkenbund har betydning for sexlivet. For eksempel kan mænd med rejsningsproblemer have glæde af at optræne musklerne i underlivet. Bækkenbundens aktivitet kan ikke i sig selv give en rejsning, men musklerne bruges under rejsningsfasen til at fremme og øge rejsningen.

Inkontinens

Bækkenbundstræning anbefales som førstevalg i almen praksis til afhjælpning af urininkontinens. Træning af bækkenbunden har effekt hos 60-70 % af de der gennemfører et forløb.*

Alle mænd kan have gavn af 'Fra regnorm til anakonda'

DVD'en Fra regnorm til anakonda kan anvendes af alle mænd, og er bestemt ikke forbeholdt folk med rejsningsproblemer eller inkontinens. Selv væltrænede mænd glemmer ofte området omkring deres bækkenbund, men hvis det trænes er der store og positive ændringer.

Med Fra regnorm til anakonda giver du din manddom et ordentligt boost og vil få en stærkere rejsning og højere grad af nydelse, mens ens udholdenhed også øges - alt sammen pga. muskulaturen i bækkenbundsområdet.

Køb DVD'en Fra regnorm til anakonda her og få gratis fragt!


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Fra regnorm til anakonda

Se klip fra Fra regnorm til anakonda her:

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Anonym
Søndag, 5. Marts 2017
Tror den er god, men har kun brugt den i 3 uger *
Ove Jensen
Mandag, 3. Marts 2014
Niels O Holm Lauridsen
Søndag, 8. December 2013
Niels Hansen
Onsdag, 30. Januar 2013

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...