I form på 2 m2

I form på 2 m2

En DVD med Gotvedgymnastik som er udvalgt og bearbejdet så du kan udføre dem på begrænset plads, som f.eks. hjemme, når du er på rejse eller i en pause på dit arbejde. En god og effektiv træningsrutine med gymnastik

Video (DVD)
  • kr. 219,00
  • kr. 179,00
  • Spar kr. 40,00

Få en god træning derhjemme eller når du rejser

I form på 2 m2 er en trænings-dvd som giver dig gode øvelser du kan lave, selv på små arealer.

Øvelser er udvalgt og bearbejdet af Henriette Bolt og Søren Ekman fra Gotvedskolen. Du får en gennemgang af øvelserne og bagefter kan du udføre øvelserne til musikken i eget tempo og intensitet.

I Gotvedgymnastikken arbejder vi med at skabe flow, sammenhæng og energi i kroppen. Dvden er designet så man kan udføre gymnastikken hjemme i stuen på bare 2 m2 eller lave øvelserne når du er ude og rejse, eller trænger til lidt adspredelse på arbejde.

I form på 2 m2 træningsforløb

Dvd’en indeholder et gymnastikforløb af omkring en times varighed. Vi starter blidt, varmer hele kroppen op, lader tempoet stige gradvist så vi efterhånden får sved på panden. Mod slutningen falder tempoet, vi køler roligt ned og spænder helt af til sidst.

Der er desuden 3 programmer, til at styrke specifikke dele af kroppen

  • Ryg, skuldre, nakke
  • Kredsløbstræning
  • Flow, energi og balance

Musikken på DVD'en er specielt komponeret af Lars Storck.

Varighed: ca 1,5 time samlet.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Fagbladet Afspændingspædagogen
Torsdag, 22. September 2011
I form på 2 m2 er barfodsgymnastik i fin form: Dejlig Gotvedgymnastik med bevægeglæde som nøgleord. En behagelig fornemmelse i kroppen – sådan har jeg det efter en time i selskab med "1 form på 2 m2" og en bevægelsestime med Gotvedskolens to lærere, Søren Ekman og Henriette Bolt. Gotvedskolen har udgivet denne dvd med en times program med opvarmning, bevægelse, styrketræning af mave og ryg samt afspænding. "1 form på 2 m2" er bygget op af korte sekvenser med en del gentagelser af bevægelserne, uden at det bliver spor kedeligt. Tilgangen er legende med vægt på, at hver deltager finder sit eget udtryk, og ikke på at man skal tilpasses et stift og korrekt udtryk. Gymnastik på bare fødder, åndedrættet flyder frit i eget tempo, og undervisningen tager udgangspunkt i fødderne som kroppens fundament; lyder det ikke rart og ganske befriet for aerobe nykker? Det er det! Søren og Henriette er ukunstlede og erfarne undervisere. De er nærmest nogle kære kolleger, man har lyst at invitere ind i stuen og gøre gymnastik sammen med. "1 form på 2 m2 " indeholder et bonusprogram for særligt øvede med Connie Hansen, alias Anne-Marie Helger. Det er samtidssatiriøsen, når hun er bedst, underholdende og med bid. Musikken har sjæl, støtter bevægelserne og er komponeret af Lars Storck. For afspændingspædagoger med administrativt arbejde, der gerne vil træne hjemme og ikke kan fordrage fitnesscentre, er det skønt med en træningsdvd som "1 form på 2 m2". Dvden kan også give inspiration til undervisningen. Den er optaget i den smukke, gamle sal i Gymnastikhuset i København. *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Video (DVD)
  • kr. 219,00
  • kr. 179,00
  • Spar kr. 40,00
Henter...