Nærmere noget - Filosofien bag yoga

Nærmere noget - Filosofien bag yoga
  • Forfatter: Simon Krohn
  • Udgave: Bog (Andet)
  • Sprog: Dansk

"Nærmere noget" introducerer de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Du behøver hverken at dyrke yoga eller have prøvet det, for at få glæde af "Nærmere noget". Du skal blot turde at udfordre din selvopfattelse.

Nærmere noget - Visdom og selvindsigt for alle

Yoga forbindes ofte med smidighed, samtidig med at det har en positiv indvirkning på din sundhed og mindsker stress. Yoga er dog langt mere og dybere end disse ting. Men hvad gemmer der sig så i yogaens dybde? Og hvordan kan yogastillinger og meditationsøvelser have eksistentiel betydning for den enkelte?

Nærmere noget er en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Filosofien tager udgangspunkt i menneskets evige uro og viser dig en vej til indsigt og fred. Denne vej fører dybt ind i dig selv, og du må regne med at få rokket din selvopfattelse godt og grundigt.

Er Nærmere noget kun for folk, der dyrker yoga?

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne, vestlige liv.

Samtidig er bogen tro mod den oprindelige filosofi, og beskriver hvordan den filosofiske selvindsigt er forbundet med fysiske øvelser - koblingen mellem det fysiske og mentale, som giver en grundlæggende ro og velvære for den, der ønsker det.

5 stjerner i Politiken:
"Bogen er skrevet med et glimt i øjet, er fuld af humor, og der er ikke noget frelst over den."
   - Prof. Svend Brinkmann

Giv dig selv en oplevelse ud over det sædvanlige - Køb Simon Krohns "Nærmere noget" her og få gratis fragt!


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...