TFT Tankefeltterapi DVD præsenteret af Lars Mygind

TFT Tankefeltterapi DVD præsenteret af Lars Mygind

På denne instruktive DVD kan du lære tankefeltterapi af Danmarks mest erfarne tankefeltterapeut Lars Mygind. Meoden kombinerer østens viden om kroppens energisystem beskrevet igennem meridianer, og vestens psykologiske samtaleterapi.

TFT Tankefeltterapi DVD

DVDen indeholder vejledning i de grundlæggende TFT metoder samt 4 behandlingseksempler. Desuden er indeholdt en 8 siders instruktionsbooklet.

På denne instruktive DVD kan du lære tankefeltterapi af Danmarks mest erfarne tankefeltterapeut Lars Mygind. Meoden kombinerer østens viden om kroppens energisystem beskrevet igennem meridianer, og vestens psykologiske samtaleterapi. Siden 2002 har Lars Mygind hjulpet tusindvis af mennesker med tankefeltterapi.

Ud over forklaring og instruktion i de grundlæggende teknikker indenfor tankefeltterapi indeholder DVDen fire behandlingseksempler som tidligere har været vist i programmet Spirit News på DK4.

DVD om tankefeltterapi

Spilletid 44 minutter

Heilesen & Mygind 2006

Bestil Tankefeltterapi DVD med Lars Mygind her - der er gratis fragt


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Joe Bell Duncan
Torsdag, 27. Februar 2014
Genialt præsenteret * * * * * * * *
Ingrid Reinhold
Søndag, 24. Februar 2013
jeg har brugt tankefeltterapi siden jeg har været i silkeborg og høre lars mygind fordrag og har købt hans dvd .har fået lidt hjælp fra kirsten bolot fra galten.har taget rytmonorm og digoxin men er holdt i samråd med lægen ,har stadig flimmer men ikke så meget som før ,håber jeg kan blive fri for piller har fået en pacemager,hvis i har nogle gode råd høre jeg gerne fra jer. tager stadig marevan.kh ingrid *
Annette Hedegaard
Lørdag, 29. December 2012

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...