MyFiveThings Notebook (3 måneders forbrug)

MyFiveThings Notebook (3 måneders forbrug)
  • Forfatter: Tom Groom
  • Udgave: Bog (Andet)
  • Sprog: Engelsk

3 måneders forbrug af MyFiveThings. En enkel og kompakt notesbog til dine positive tanker og alt det, du er taknemmelig for i livet. Du kan let have den med dig, så den altid kan minde dig om de ting, der betyder noget for dig.

Bog (Andet)
  • kr. 249,00

MyFiveThings af Tom Groom

Din daglige kilde til taknemmelighed og glæde

Vi bliver alle trist til mode, og fra tid til anden kan vi have brug for at blive mindet om alle de gode ting, der er i vores liv.

Tom Groom har derfor lavet notesbogen MyFiveThings, som også har hjulpet ham selv meget, når han har været nede - og derfor ved han også, at den virker.

Med MyFiveThings notebook skriver du hver dag, f.eks. om morgenen, fem ting ned, som gør dig glad, eller som du er taknemmelig for at have i dit liv.

Det kan være både store og små ting, og der findes ingen god ting, som er så lille, at den ikke er værd at huske på og værdsætte.

 

MyFiveThings passer i din tegnebog

MyFiveThings gør gode tanker til en vane

Som med så meget andet gør træning mester, og ved at øve din positivitet hver dag, bliver det hurtigt en vane at tænke gode tanker.

Hver MyFiveThings Notebook giver dig 31 sider, hvor du dag for dag styrker din nye vane med at tænke positivt.

Din notesbog bliver hurtigt en en samling af alle de tanker og hændelser, der gør lige netop dit liv til noget særligt, og hvis du en dag føler dig trist, er den din støtte til at vende tankerne tilbage mod alt det gode, der sker og er sket i dit liv.

Den er kompakt og praktisk at have med dig overalt - den fylder faktisk ikke mere, end at den kan være i en normal tegnebog - og du kan derfor bruge den næsten lige meget, hvor du er eller hvad du laver.

 

Tom Groom med MyFiveThings Notebook

Hvad siger Tom Groom selv om MyFiveThings?

"Der er tidspunkter, hvor jeg har kæmpet med at være positiv omkring mit liv og med at fokusere på, hvor heldig jeg er for alle de gode ting, jeg har omkring mig.

For at hjælpe mig selv startede en ny vane: hver morgen, når jeg står op, skriver jeg 5 ting, som jeg sætter pris på i mit lig, og som gør mig glad. Jeg opdagede, at når jeg fokuserede på selv de små ting og fejrede dem, så tillod jeg også mig selv at blive mere positiv og forbedre, hvordan jeg havde det.

Jeg er startet på det her projekt, fordi jeg virkelig gerne vil dele denne oplevelse med flere mennesker, og jeg håber, at det også kan hjælpe dem."

Herunder kan du selv høre Tom Groom fortælle om MyFiveThings:

 

 

Hvis du ønsker et års forbrug af MyFiveThings tilsendt i stedet for kun til 3 måneder, kan de bestilles her med en god besparelse.

Køb MyFiveThings Notebook her - 3 måneders forbrug og gratis fragt!


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Bog (Andet)
  • kr. 249,00
Henter...