Skære Tænder Hypnose - Stop med at skære tænder*

Skære Tænder Hypnose - Stop med at skære tænder
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Lær, hvordan du kan stoppe med at skære tænder (bruxisme), en gang for alle. Hypnosen på lydbog hjælper dig med at ændre din vane, så du endelig kan stoppe med at skære tænder og slippe for alle de negative følger.

Vil du også stoppe med at skære tænder?

Få hjælp til at stoppe med at skære tænder med denne effektive hypnose på lydbog. Køb og lyt med det samme, også via vores smarte app.

Du kender sikkert alle grundene til at stoppe med at skære tænder (bruxisme), men ingen af dem ændrer på, at det kan være svært at lade være. Har man tendens til at skære tænder, sker det oftest uden, at man selv er bevidst om det, og tænderskæren kan forværres i perioder, hvor man er stresset eller på andre måder er udfordret.

Det overraskende og spændende ved netop en hypnose er, at den kan ændre vaner hurtigt og fuldautomatisk. Det kræver kun, at du lytter, følger med og lader sindet aktivt bearbejde vanen med at skære tænder gennem hypnosen.

Hypnose er super stærkt til at ændre dårlige vaner, endda på meget kort tid og med en meget lille indsats. Det kan også hjælpe dig med at stoppe med at skære tænder en gang for alle, så du ikke længere skal have de negative følger ved det.

Vi tilbyder altid pengene 100% tilbage på vores egne hypnoseprogrammer inden for 14 dage, så du er sikret resultater eller pengene tilbage i lommen. Giv hypnose en chance - og glæd dig til de positive resultater.

Lær, hvordan du kan stoppe med at skære tænder i dag - Køb hypnosen og lyt direkte efter køb på vores app til iOS og Android.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...