The Five Minute Journal (Royal Blue)

The Five Minute Journal (Royal Blue)

Fås nu i Blå! Den berømte dagbog "Five minute journal" fra Intelligent Change hjælper dig til et bedre og gladere liv. En enkel og sjov måde at skrive dagbog på - som hjælper dig til større glæde i hverdagen. 5 minutter hver dag kan gøre en kæmpe forskel

Har det din interesse - skriv dig allerede op i dag!

Den super populære, enkle og intuitive dagbog fra Intelligent Change, som hjælper dig med at føre en positiv og livsbekræftende dagbog hver dag! fås nu i blå udgave

Five minute journal eksempel

The Five Minute Journal er dit hemmelige våben til at fokusere på alt det gode i dit liv og blive mere mindful. Et simpelt og super stærkt format, der er baseret på positiv psykologi, hjælper dig med at starte hver dag med inspiration, taknemmelighed og fokus på at skabe en god dag. 

Få chancen for mere glæde, stærkere venskaber og mere optimisme i hverdagen!

Hvad er The Five Minute Journal?

Helt basalt er det en dagbog, der hver dag giver dig en række spørgsmål om morgenen og om aftenen. Alt sammen lige til at klare på 5 minutter.

Hver morgen bliver du sat til at overveje, hvad du er taknemmelig for, hvad der ville gøre dagen god - og dit mantra (affirmation) for dagen. Du får også et inspirerende citat til at sætte dig i gang.

Om aftenen skriver du 3 ting op, som var fantastisk ved dagen, og en enkelt som du kan gøre dagen bedre med i morgen.

Dagbogen er lavet ud fra grundig forskning i positiv psykologi. Hver dag hjælper den dig med at sætte fokus på at være taknemmelig, stille skarpt på de ting du kan gøre for at skabe en god dag - og ikke mindst reflektere over alt det gode i dit liv. 

 five minute journal oversigt pdf

 

Hvorfor skrive en 5 minutters dagbog med fokus på glæde og taknemmelighed?

The 5 minute journal har fokuseret på at forsøge at hjælpe mennesker med at opnå en større taknemmelighed i hverdagen. Årsagen er at de 2 forfattere bag har fulgt forskningen bag taknemmelighed på Greater Good Science Center på "University of California, Berkeley" sammen med "University of California, Davis", som har fundet frem til at taknemmelighed kan føre til:

  • Stærkere immunforsvar og lavere blodtryk
  • Højere grad af positive følelser
  • Mere glæde, optimisme og lykke
  • Større lyst til at være generøs og have medfølelse for andre
  • Mindre følelse af ensomhed og isolation

Lær, hvordan du bruger The Five Minute Journal

Se en guide til, hvordan du bruger The 5 Minute Journal her:

Anbefalet af Tim Ferris - Se, hvordan han bruger 5 Minute Journal her:

"The simplest thing you can do to start your day happy"


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...