The Five Minute Journal for Kids

The Five Minute Journal for Kids

The Five Minute Journal for Kids er en inspirerende ny dagbog til børn. Den er baseret på den originale 5 Minute Journal, og designet specielt til at støtte dit barns positivitet, nysgerrighed og livsglæde fra dag til dag.

Bog (Andet)
  • kr. 399,00

The Five Minute Journal for Kids

En dagbog med fokus på positiv psykologi

Front Five Minute Journal for kids

Med 'The Five Minute Journal for Kids' bliver dit barn præsenteret for den samme positive psykologi, der har gjort den originale 5 Minute Journal så populær verden over.

I dagbogen for børn har Intelligent Change overført alt det bedste fra voksenudgaven, men præsenterer det denne gang i et børnevenligt format, som inspirerer dit barn til at møde dagen med gåpåmod, venlighed og nysgerrighed.

 

Et redskab til læring og refleksion

Med 'The 5 Minute Journal for Kids' får dit barn et enkelt og effektivt et værktøj til at blive mere taknemmelig for de gode ting, der sker hver dag.

Samtidig lærer barnet også at reflektere over dagens begivenheder, så der ikke er forstyrrende tankemylder i hovedet inden en ny dags udfordringer - og så tager det kun 5 minutter.

 

Hvad indeholder The 5 Minute Journal for Kids?

I 'The Five Minute Journal for Kids' vil dit barn hver dag blive mødt af nogle centrale elementer, der guider barnet til at fokusere på det gode i livet. Dagbogen indeholder:

  • 5 daglige spørgsmål med fokus på taknemmelighed, reflektion og hvad der vil gøre denne dag fantastisk
  • Ugentlige udfordringer, der hjælper barnet med at opbygge mod og selvværd
  • Dagens positive ord eller citat, der giver noget at tænke over og finde styrke i
  • Fuldt illustrerede introduktioner med små inspirerende historier

Med dagbogen vil dit barn både lære nyt, vokse som person og bevare alle de positive minder og følelser, der skrives ned fra dag til dag.

Five Minute Journal for Kids oversigt


Hvad får dit barn ud af at bruge The Five Minute Journal for Kids?

Det, vi lærer i barndommen, tager vi med os videre i livet, og derfor er det vigtigt, at børn opbygger evnen til at se det gode i verden omkring dem.

'The 5 Minute Journal for Kids' hjælper dit barn med at udvikle flere positive egenskaber, der vil følge dem resten af livet som et solidt fundament af optimisme, tro på sig selv og gåpåmod. Disse er bl.a.

  • Højere grad af positive følelser
  • Mere glæde, optimisme og lykke
  • Større medfølelse for andre
  • Mindre følelse af ensomhed og isolation

 

Styrk dit barns engelskfærdigheder med 5 Minute Journal til børn

Man lærer bedst, når man har det sjovt, og som en ekstra bonus kan 'The Five Minute Journal for Kids' være med til at styrke dit barns færdigheder i engelsk, hvis I vælger at skrive på originalsproget.

Fordi dagbogen ikke vil virke som lektier, men som en daglig støtte, kan du lade dit barn øve sig på engelsk, uden at det bliver en sur tjans.

De fleste skolebørn har engelsk allerede fra 1. klasse, så 5 Minute Journal til børn er en oplagt mulighed for at give sit barn en endnu bedre forudsætning i undervisningen.

Find det gode i dagen med five minute journal for kids

 

Sådan bruger I 'The Five Minute Journal for Kids'

Dagbogen til børn er delt ind i to sektioner - morgen og aften.

Om morgenen bliver barnet stillet tre spørgsmål, der hjælper med at skabe et optimistisk mind set til resten af dagen, så man er klar til at gøre den så god som muligt.

Om aftenen skal barnet tænke over, hvad han/hun lærte i løbet af dagen, og hvad der skete af gode ting, så dagen sluttes med en positiv tanke.

 

Gør det til noget I laver sammen

Engagér dig gerne, når dit barn skal udfylde dagbogen.

Du kan både hjælpe med ord og formuleringer, men at udfylde '5 Minute Journal' kan også hurtigt blive til et fast ritual, du og dit barn deler, og som underbygger jeres helt særlige bånd.

Det tager kun 5 minutter at udfylde dagbogen, og de positive virkninger kan ikke undervurderes.

Se mere om 'The Five Minute Journal for Kids' her

Køb 'The Five Minute Journal for Kids' her og få Gratis fragt


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Bog (Andet)
  • kr. 399,00
Henter...