Aldrig mere bange for at fejle*

Aldrig mere bange for at fejle
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (CD)
  • Sprog: Dansk

Hypnose er effektivt til at ændre måden vi tænker og agerer på. Hvis du ofte holder dig tilbage fra at gøre noget eller prøve noget nyt, fordi du er bange for at fejle, er der effektiv hjælp at hente.*

Lydbog (CD)
  • kr. 299,00

Lær, hvordan du undgår at være bange for at fejle*

Grunden til at du er bange for at fejle, kan være mange forskellige - fra tidligere oplevelser, historier, opdragelse og meget andet. Men fælles for alle årsagerne er, at de er grundløse, og de holder dig tilbage. Til gengæld er de heldigvis baseret på tanker og vaner, som kan ændres.

Hypnose er effektivt til at ændre måden vi tænker og agerer på. Hvis du ofte holder dig tilbage fra at gøre noget eller prøve noget nyt, fordi du er bange for at fejle, er der effektiv hjælp at hente.

Lyt til hypnosen - og bliv mere åben for nye muligheder, chancer og gode oplevelser.

Sådan bruger du hypnosen til bearbejde angst for at fejle

Lyt dagligt i 14 dage til hypnosen. I løbet af perioden, må du gerne dagligt tænke over, hvornår du bliver bange for at fejle, hvad du tror, der fremkalder det - og ikke mindst tænke over hvordan du gerne vil reagere i stedet. Ved at tænke over din nuværende situation, og hvor du gerne vil hen - får hypnosen endnu mere at arbejde med, og du får hurtigere og bedre resultater.* Efter de 14 dage prøver du bare at lade hypnosen gøre sit arbejde og vise sin effekt. Du er altid velkommen til at lytte efter behov, når du har brug for et ekstra spark til at komme i gang - og vove dig ud i noget nyt og spændende.

Tilfredshedsgaranti på Aldrig mere bange for at fejle

Hvis du bruger programmet efter foreskrifterne i 14 dage, hvorefter du ikke oplever en mærkbar forandring og føler dig mindre bange eller mere modig til at prøve nyt og tage chancen - tilbyder vi pengene retur garanti.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Lydbog (CD)
  • kr. 299,00
Henter...