Agorafobi Hypnose*

Agorafobi Hypnose
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Agorafobi hypnosen er lavet præcis til dig, der vil dæmpe angst og nervøsitet i sociale situationer. Den er let at bruge, effektiv og lærer dig, hvordan du igen kan føle dig sikker og få kontrollen tilbage. Giv dig selv chancen for et nyt liv i dag

Agorafobi Hypnose

Lær at udfordre din agorafobi

  • Er du angst for at få et paniksk anfald i en større forsamling eller på et offentligt sted?

  • Oplever du hjertebanken, hedetur, tørhed i munden, kvalme, hænder der ryster, svimmelhed og problemer ved at trække vejret?

  • Frygter du at opleve angsten, og undgår du situationer, hvor du du kan opleve det?

Agorafobi hypnosen er lavet præcis til dig, der vil dæmpe angst og nervøsitet i sociale situationer. Den er let-lyttet, effektiv og giver dig muligheden for igen at føle dig sikker og få selvkontrollen tilbage.

Med hypnose lærer du at dæmpe angsten, og dermed angst-symptomer.

Du får en ny chance for at værdsætte de situationer, du før frygtede eller helt undgik. Med hypnoterapi kan du effektivt ændre på din krops og hjernes reaktioner, og dermed bearbejde agorafobi og social fobi.

Læs om videnskaben bag hypnose herunder


Hypnosen til Agorafobi tilbyder dig:

  • Du får en dejlig og afslappende hypnose, som hjælper dig med at bearbejde angst og agorafobi symptomer

  • Du lærer at blive rolig og finde dig selv igen, når du er nervøs og usikker på store åbne pladser eller befinder dig i sociale situationer med mange mennesker tilstede

  • Du får hypnosen til agorafobi i to udgaver. Begge er med samme speak, hvor den ene er med ren tale, og på den anden er der lagt meditativ musik i baggrunden. Så kan du vælge den version, der passer dig bedst.

Med andre ord får du mulighed for at dæmpe og afhjælpe dine agorafobi symptomer. Hvis du samtidig har tendens til at udvikle angst og generel socialfobi pga. din agorafobi, vil hypnosen samtidig minimere risikoen for at de kommer til udtryk.

Ved jævnligt at lytte til programmet vil du kunne hjælpe dig selv med at danne et solidt fundament, så din agorafobi ikke kommer til udtryk i så høj grad som før, og du vil lettere kunne kontrollere den, når det endelig sker.

 

Agorafobi app fra Mindly.dk

Ved at bestille den digitale version her på siden, får du også adgang til programmet via vores smarte app. Du kan hente app'en til både Apple og Android, så du ikke skal bekymre dig om, hvilken platform du benytter.

Desuden kan du kombinere app'en med flere supplerende hypnoser fra vores omfattende katalog af programmer til selvhjælp. På den måde har du altid en støtte ved din side, når et er nødvendigt - lettere bliver det ikke!

Det eneste, du skal gøre, for at få glæde af hypnosen mod agorafobi er, at sætte eller ligge dig godt tilrette et sted, hvor du ikke bliver forstyrret og så afspille lydfilen.

Den vil guide dig gennem en afslappende proces, hvor du lærer dig selv at få kontrol over dine agorafobi symptomer - let og enkelt.

Gør noget ved din agorafobi i dag - og få styr på angst og panikanfald


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...