Overvind nåleskræk - Hypnose til at fjerne nålefobi*

Overvind nåleskræk - Hypnose til at fjerne nålefobi
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (CD)
  • Sprog: Dansk

Overvind nåleskræk - hypnose til at bearbejde nålefobi er en hypnose designet direkte til at bearbejde din nåleskræk, hurtigt og effektivt. Du bliver igennem hypnosen guidet på en behagelig og afslappende måde. *

Lydbog (CD)
  • kr. 299,00

Få hjælp til at få bearbejdet din nåleskræk - ved hjælp af hypnose*

Hypnose er et stærkt værktøj til at bearbejde skræk og fobi. Nåleskræk er en overdreven frygt for nåle, som gør alle vaccinationer, blodprøver mv. til en rigtig hård eller umulig opgave. Hypnose kan ændre din underbevidsthed og dine tanker - så du ikke reagerer negativt på nåle, men i stedet kan slappe af og bare komme igennem.

Grunden til du reagerer negativt på nåle kan skyldes mange ting, men fælles for dem alle er, at skrækken er overdreven, unødvendig og at man ikke behøver at leve med den. Nåleskræk er baseret på tanker og interne reaktioner, og de kan ændres hurtigt og effektivt med hypnose, så al frygt og overdreven nåleskræk forsvinder som dug for solen.

Overvind nåleskræk - hypnose til at bearbejde nålefobi er en hypnose designet direkte til at bearbejde din nåleskræk, hurtigt og effektivt. Du får igennem hypnosen slappet dybt og behageligt af, og lige så langsomt begynder hypnosen at ændre dine tanker om og reaktioner på nåle til mere afslappede og rolige.*

Måden du bruger hypnosen til at bearbejde nålefobi på

Lyt dagligt til produktet i en periode - f.eks. gerne én gang om dagen i en periode.

Hypnose virker bedst ved gentagen brug og bearbejdning af tankeprocesserne.

Tilfredshedsgaranti på 'Overvind nåleskræk - Hypnose til at bearbejde nålefobi'

Hvis du følger programmet og efter 14 dage ikke føler der er en forbedring i din nåleskræk og reaktion på nåle, tilbyder vi fuld pengene tilbage garanti på programmet.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Lydbog (CD)
  • kr. 299,00
Henter...