3 tips for større mindfulness

Mindfulness er en måde, hvorpå en masse mennesker kan reducere den stress og angst, der er i deres liv. Når en person er stresset, kan de blive så overstressede, at de rent faktisk kan føle sig syge.

3 tips for større mindfulness

Det er bedst, hvis man bliver mere mindful, så man kan skære ned på stress i sit liv, og i det hele taget. For at hjælpe en person bliver mere mindful på verden omkring dem, er her 3 tips til større mindfulness.

Meditation for større mindfulness

Meditation er godt for at komme af med angst og spændinger, og det kan også hjælpe dig med at forbedre den mindfulness, du allerede har.

Til at begynde med, skal du finde et roligt sted, hvor du ikke vil blive forstyrret på nogen måde. Ved at lukke øjnene kan du koncentrere dig bedre, og du kan også fokusere på din vejrtrækning. Du er nødt til at fokusere på her og nu, og når tanker begynder at komme til dig, skal du afvise dem, så du kan fokusere på alt omkring dig.

Du kan meditere i mindst 10 til 15 minutter, og dette vil hjælpe dig med at forbedre din mindfulness.

Vælg et mantra - fokus giver større mindfulness

At vælge et mantra vil hjælpe dit sind med at fokusere på din nuværende situation. Du forsøger på at nå en afslappet tilstand og fokusere på din krop, såvel som på din vejrtrækning og puls, hvilket også vil få dit sind til at slappe af. Brugen af mantraet vil fjerne invaderende tanker, og din koncentration og mindfulness vil snart blive forbedret.

Mindfulness uden at skulle bruge meditation

Når du først begynder at blive god til mindfulness, vil du være i stand til at praktisere den uden for din særlige meditationsplads. Det bedste sted at starte er med din egen krop, og at være opmærksom på dit hjerte, dine lunger, din vejrtrækning, fornemmelsen af ting på din hud, såsom vinden og lugten af luften, kommer altsammen til at hjælpe med at forbedre din mindfulness.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken