5 fantastiske måder at forbedre din mindfulness på

At være mindful (opmærksom) betyder, at du er klar over dine omgivelser, og du er meget til stede i øjeblikket. Der er mange mennesker, der går gennem livet og er til stede, men problemet er, at det er deres sind faktisk ikke. Har du nogensinde hørt det gamle ordsprog om, at lyset er tændt, men ingen er hjemme? Dette sjove, gamle ordsprog er direkte forbundet med mindfulness. Du ønsker at blive mere opmærksom, men uanset hvor meget du prøver, vil du opdage, at dine tanker vandrer til andre ting. Der er 5 gode måder at forbedre din mindfulness på, og når du følger dem, vil du lære at være tilstede i nuet, når du ønsker det.

5 fantastiske måder at forbedre din mindfulness på

Begynd at øve mindfulness med tandbørstning

Start med at børste tænder: En af de 5 gode måder at forbedre din mindfulness på, er at være mere opmærksom på dine omgivelser. Til at begynde med, skal du starte med noget så simpelt som at børste dine tænder. Nogle mennesker vil børste deres tænder, og samtidig med, at de gør det, vil de begynde at tænke på alt det, de skal have gjort, og før de ved af det, er deres mund øm. Ved at fokusere på ting som smagen af tandpasta, fornemmelsen af rummet, og de kolde fliser under dine fødder, vil dit sind ikke vandre.

Vær mindfull, når du tager bad

En tur i brusebad: Folk tager brusebad hver dag, men i stedet for bare at hoppe ind i hvilken som helst temperatur, vandet har, er du nødt til at tage dig tid til at indstille den rigtige temperatur. En person kan forbedre sin mindfulness ved at røre ved strømmende vand, og lade varmen af det og den afslappende følelse flyde igennem dig.

Vær opmærksom, når du kører, og oparbejd større mindfulness

På vej til arbejde: Bilkørsel kan være meget distraherende, men hvis du ønsker at forbedre din mindfulness, kan du bruge køreturen til arbejde med at se dig om på ting som vejen, naturen, og du kan være opmærksom på fornemmelsen af vejen under dækkene.

Hold fokus, når du vasker op, og du vil bliver mere mindfull

Opvask: Det varme vand, duften af sæbe, og fornemmelsen af de glatte tallerkener er alle måder, hvorpå du kan blive dig dit miljø mere bevidst. Den tid, det tager dig at vaske hver skål og forskellen mellem, hvordan den beskidte skål og den rene skål føles, er meget vigtig.

Lad være med at synge hen, når du står i kø - det dæmper din mindfulness

I kø: Der er ikke noget bedre sted at dagdrømm, end mens man venter i kø. Men du kan bruge denne tid til at blive mere opmærksom. Du kan fordrive tiden med at se dig om på det sted, hvor du er. Du kan også lægge mærke til menneskerne omkring dig, og hvordan de reagerer på den kendsgerning, at de er nødt til at vente.

En person kan gøre mange ting for at forbedre sin mindfulness og med disse 5 gode måder at forbedre din mindfulness på, kan du holde op med være så distræt, og blive i stand til at betragte din verden med en helt ny forståelse og koncentration.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken