Stop med at bide negle med disse 5 fantastiske tips

Mange børn bider negle, og den vane udvikler sig ofte, og følger dem ind i voksenalderen, hvor den bliver et irriterende problem. Det kan permanent skade dine tænder, negle og tandkød, samt sprede mikrober og bakterier. For ikke at nævne, at det ikke klæder din personlighed. Hvis du er en af de mange, der forsøger at holde op med denne vane, så har vi fem tips til at hjælpe dig.

Stop med at bide negle med disse 5 fantastiske tips

Forstå konsekvenserne af problemet og stop med at bide negle

Det kan du gøre blot ved at undersøge dine negles nuværende tilstand og se, hvordan de ser ud, fordi du hele tiden bider dem. Tænk også på, at det ikke er en adfærd, der er socialt velaccepteret. Dette vil hjælpe dig med at se problemets omfang og anspore dig til at gøre noget ved det.

Dine finge er meget pænere, hvis du stopper med at bide negle

Hvis du bider negle, ødelægger du ikke kun formen på dine negle, men du påvirker også deres udseende, og du kan bestemt ikke holde nogen form for neglelak på dem. Tænk på alle de former, farver og mønstre, du kunne bruge på dine negle, hvis de ikke hele tiden ville knække. At finde sammen med dine veninder og finde neglelakken frem kunne være en opmuntrende øvelse.

Stop med at bide negle kvinde

Stop med at bide negle med hjælp fra andre

Du vil måske ikke være i stand til at løse problemet selv, hvis det har været med dig i et stykke tid, især siden du kunne have forårsaget nogle betydelige skader på dine neglebånd. Du kan måske få lidt hjælp fra enten en professionel æstetiker, der kan give dig noget medicin, eller hvis situationen er værre, er det muligvis bedst at tjekke med en læge.

Dæk dine negle til, så du ikke kan bide dem

Hvis du dækker din negl til med en forbinding, vil det, hver gang du forsøger at bide dine negle, minde dig om ikke at gøre det. Behold dem på, når det er muligt, og fjern dem om natten for at minimere den potentielle smerte til fingrene. Du kan også prøve at gå med handsker i stedet.

Udskift vanen - skift neglebidning til noget bedre

Prøv at holde dine hænder og mund beskæftiget. Gør det ved at lave grøntsagspinde, såsom selleri og agurk, og spise dem, når du føler behov for at bide dine negle. Du kan også prøve at bruge dine hænder, når du taler, for at undgå at bide dine negle. Prøv at bruge en stressbold til at holde dine hænder beskæftigede på alle tidspunkter. Tyggegummi vil ofte også hjælpe dig til langsomt at bevæge dig væk fra denne nervøse vane.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken