5 fantastiske tips til bedre motivation

Motivation udspringer ikke fra en evig kilde, selvom det godt kan føles sådan, mens du rider på toppen af en høj bølge af entusiasme. At ramme et lavpunkt er normalt et antiklimaks og bliver sommetider lidt svært at ryste af sig. Hvis du er ved at køre tør for motivation, og føler at et kraftigt kung fu spark i bagdelen er det eneste, der skal til, for at få dig i gang igen, er det en god idé at prøve noget inspiration fra en kung fu legende, før du går den smertefulde vej.

5 fantastiske tips til bedre motivation

Det er 40 år siden Bruce Lee’s pludselige død den 23. juli, 1973, men på en eller anden måde brænder hans flamme stadig så lyst som nogensinde for at motivere og inspirere, både unge som gamle. Uanset om du er kampsports-enthusiast eller en ganske almindelig husmor eller arbejdsmand, er her nogle tidløse perler af Bruce Lee's visdom til at motivere dig, og give dig en lethed i din vandring igen.

Tidløse Motiverende citater fra Bruce Lee:

  • “Rendende vand bliver aldrig råddent. Så du må bare blive ved at strømme.” 

Intet gør dig nedtrykt som at stagnere, så få energien op med en ny frisure, forårsrengøring af dit hjem, at køre en anden vej hjem. Forandring er så godt som en ferie! 

  • ‘At være’ er mere værdifuldt end at "gøre".

Sommetider er bevægelse og gøremål akkurat det, der slider på din “karisma”. Hvis det er tilfældet, skal du måske prøve bare at “være” i et stykke tid og fralægge dig al travlheden med at gøre dette og ordne dette og hint, for at finde værdien i øjeblikket igen.

  • “Som du tænker, sådan vil du blive.”

Vær opmærksom på dine tanker, for tanker er kimen til handlinger; og handlinger skaber ting og bevægelse. 

  • “Til helvede med omstændigheder; Jeg skaber muligheder.”
 

Surmul ikke over de dårlige kort, du har på hånden – cliché, jeg ved det godt, men helt ærligt, lav limonade, baby!

  • “Hvis du virkelig elsker livet, så spild ikke tiden, for tiden er det, livet er lavet af.”

Denne ligefremme elegance er det, din mor har naget dig om, hele dit liv: “Hold op med at spilde dyrebar tid,” og snart vil din motivation begynde at stige! 

Endnu bedre er det, at finde nogle af hans Youtube videoer, som garanteret vil få dig i sving!

Med hans utrolige kampstil og hans dybe filosofier efterlod Jeet Kune Do-mesteren os med mere end blot hans typiske smarte fodteknikker og lynhurtige Kung Fu chops til at få os sat i gang og opløfte vore sind.  Han var mere end bare en legendarisk kampkunst udøver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken