Hjælp til at sove - Lær at falde hurtigere i søvn

Efter en lang, opslidende dag på jobbet er det eneste, du har lyst til, at krybe sammen i sengen, og lade alle dagens prøvelser ebbe ud. Udmattede, trætte knogler og ømme fødder gør intet for at forbedre dit humør, og forværrer tværtimod allerede indestængt frustration. Eksperterne skønner, at otte timers søvn er passende for effektiv genopladning af dit system, men mange har svært ved at sove, bl.a. pga. stress. Vi giver her en hjælp til at sove bedre og falde hurtigere i søvn.

Hjælp til at sove - Lær at falde hurtigere i søvn

Kærtegn din krop med varme før sengetid - varme gør dig afslappet, så du falder hurtigere i søvn

Varmt vand, der fosser ned langs kroppen eller omslutter dig, mens du ligger i badekarret, udarbejder nænsomt ømhed og smerter, der utvivlsomt ville have forhindret dig i at sove. Det er som en mini-massage, men uden pres af menneskehænder.

Byd mørket velkommen - det er din ven, når du skal falde i søvn

Jeg lover jer, at der ingen uhyrer er under din seng! Sluk alle lysene, træk gardinerne for og skru ned for temperaturen. Snup bamsen fra skabet eller kram puden, hvis du sover alene. Det mørke kølige rum er en hjælp til at sove, da det vænner din krop til at føle sig afslappet. Når du befinder dig i en afslappet tilstand, kan du falde i søvn på et øjeblik.

Kvinde har fået hjælp til at sove

Musik kan tit være en hjælp til at sove

Tænd iPod'en i dockingstationen eller stereoanlægget og indstil den til din foretrukne slow jam. Hvis du bliver forstyrret af eksterne lyde, kan du prøve at tage et par hovedtelefoner på. Hovedtelefoner fokuserer musik direkte i dine ører og giver dig en koncentreret musikstrøm. At fortabe sig i stille musik sætter stemningen for afslapning, hvilket sætter kroppen i en tilstand af hvile. Du vil falde i søvn, før du ved af det.

Romantik er det, der skal til - Det gør dig veltilpas, og giver dig en bedre søvn

Romantik sætter dig normalt i en beroligende og afslappet stemning. Hvis du ser en romantisk film, vil det give tiltrængt distraktion, mens historiens langsomme tempo vil forebygge eller fjerne følelser af agitation, der kan forhindre søvn.

Få hjælp til at sove af din partner, f.eks. med massage

Lad din partner bearbejde din krop, til den samarbejder. Massage lindrer spændinger i musklerne, og giver dig en følelse af ro, afslapning og fred i sindet. Al dagens ømhed og smerter vil blive sendt på porten.

Brug den teknik, der passer til dig, eller tilpas anbefalingerne, som du ønsker. En af disse teknikker vil garanteret virke.

Endelig hjælp til at sove

Hjælp til at sove med afslappende hypnose

Ud over ovenstående råd foretrækker mange en aflslappende hypnose på lydbog som hjælp til at sove. Med hypnosen kan man opnå en hurtigere og dybere ro, hvor kroppen slipper dagens spændinger og lader sig falde til ro, så den er klar til at sove.

Hypnose er et af de mest effektive redskaber til at ændre uønskede handle- og tankemønstre. Det er derfor perfekt som hjælp til at sove, da man lærer sin krop nye mønstre, f.eks. at den automatisk skal slappe af, når man skal til at sove.

Hypnose kan ikke overdoseres, og kan anvendes lige når man har behov for det. For at give folk mulighed for at afprøve effekten tilbyder vi fuld tilfredshedsgarenti, så man inden 14 dage kan få pengene retur, hvis man ikke er tilfreds.

Få hjælp til at sove i dag med vores effektive hypnose på lydbog - Læs mere her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hjælp til søvnløshed, nyheder og tilbud på email

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken