5 tips om speeddating

Dating kan være vanskeligt og frustrerende. Speeddating er en sjov og spændende måde at møde nye mennesker og have det sjovt på. Det er sikkert, og generelt let, da alle ledsagerne allerede er valgt. Du skal bare være der og nyde det, og du har gode muligheder for at finde en partner. Der er forskellige organisationer, der organiserer speeddates på forskellige måder, så du kan vælge dem, der virker bedst for dig. Her er fem tips til at hjælpe dig med at få en påfølgende date.

5 tips om speeddating

Kend reglerne og mulighederne for speeddating

Før du tilmelder sig, skal du sørge for, at du kender reglerne for virksomheden. Kig på et par forskellige selskaber, så du kender de forskellige regler og forstår, hvilke muligheder står dig til rådighed. På denne måde kan du være forvisset om din sikkerhed og viden. Når du finder den virksomhed, du er interesseret i, så sørg for, at du kender reglerne og respekterer dem, når du er der.

Betragt det som en rigtig date

Du behøver ikke behandle speeddating mere afslappet end en almindelig date. Sørg for at klæde dig ordentligt på og forbered dig til det, som om det var en egentlig date. Selv om det ikke føles så alvorligt, har du et større antal mennesker at imponere, så sørg for du er klædt på, og opfør dig hensigtsmæssigt for at gøre et godt første indtryk.

Hver date er en ny date

Opsætningen af speed dates kan være lidt akavet og skræmmende. Du er nødt til at minimere kejtetheden, så lad ikke dine forudgående dates have indflydelse på den nye person. Hav et åbent sind og vis interesse for din date. Der er intet værre end at være på en date, uden at være opmærksom på den person, du er sammen med.

Ankom tidligt til stedet, hvor speeddatingen foregår

Hvis du kan være der 15 minutter før start, så gør det. Det er en god praksis, så man kan lære værten at kende, lære om eventuelle regler, der er kommet til i sidste minut, og blive fortrolig med opsætningen og rummet. Du vil føle dig bedre tilpas og mindre nervøs, hvis du ved, hvad du går ind til. Dette vil hjælpe dig til at få en bedre date i almindelighed.

Slap af og mor dig - Speeddating er ikke farligt

Hvis du er stresset og nervøs, vil dette vise sig og påvirke din date, hvilket potentielt betyder, at du vil gå glip af nogle gode potentielle dates. Hvis du føler dig selvsikker og afslappet, vil speeddating være sjovere, og du vil være mere tilbøjelige til at møde nye mennesker, og faktisk få en chance for at se dem igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken