Alkoholbehandling - Hjælp til at overvinde alkohol

I denne artikel gennemgår vi, hvad der kendetegner en person, som drikker for meget, og giver en enkel, men effektiv, metode til alkoholbehandling.

Alkoholbehandling - Hjælp til at overvinde alkohol

Mange har brug for alkoholbehandling uden at vide det

Alkoholbehandling er ofte ikke noget, vi taler meget om, for i Danmark drikker vi en del, og vi ved det godt. Nogle gange er vi nærmest stolte af det. Stolte, fordi vi er "gode" til noget og af at være "bedre" end de lande, som drikker mindre. De andre må jo være svage, fordi de ikke kan drikke, ligesom vi gør det - især svenskerne, de tager et smut til København for at få billige øl, men ender med at kaste op over det hele, fordi de er svagdrikkere.

Sådan er mentaliteten hos mange danskere, og selvom det selvfølgelig også er med et glimt i øjet, så er det et udtryk for en dybereliggende tendens i kulturen, hvor det at drikke simpelthen bare er noget, man gør.

For de fleste af os kan vi nemt finde en grund til at drikke. Vi skal slappe af efter en travl arbejdsdag, vi ses med en ven, vi er til middag, vi ser sport, vi har haft en dårlig dag, det er fredag... Det betyder også bare, at mange rent faktisk drikker så meget, at de har brug for alkoholbehandling uden at vide det.

Hver dansker over 14 år drikker i gennemsnit mere end 12 liter ren alkohol om året og 860.000 danskere er storforbrugere af alkohol, de fleste af dem uden at være særlig bevidst om det, fordi det bare er en del af hverdagen at man drikker. I sidste ende løber det op, og man risikerer at ende i den gruppe, som bør modtage alkoholbehandling, men som ofte ikke gør det.

Af de 860.000 som drikker for meget anslås det, at 585.000 drikker så meget, at de har brug for alkoholbehandling, men ofte vil de ikke selv mene, at de har et problem, både fordi de ikke selv kan se det, men også fordi omgangskredsen heller ikke ser det som et problem. Det er jo først, når man er "rigtig" alkoholiker, at det er et problem, ikke?

Det er selv sagt ikke nogen god idé at ignorere det, hvis man ved, at man drikker for meget, men hvis man reélt ikke er bevidst om problemet, må man blive gjort bekendt med det ved at søge mere information om emnet. Herunder beskriver vi, hvornår man med stor sandsynlighed har brug for alkoholbehandling for at drikke mindre.

Alkoholbehandling er stadig tabu

Tegn på at du har brug for alkoholbehandling

Nedenstående er nogle punkter du kan gennemgå, for at skabe et overblik over, om du drikker for meget og måske er på vej til at udvikle alkoholisme, eller om du allerede er alkoholiker. Opfylder du blot tre af punkterne herunder, vil du blive karakteriseret som en person, der har behov for alkoholbehandling.

  • Du føler ofte en trang til at drikke og indtage alkohol. Trangen til alkohol er et af de største karakteristiske træk ved begyndelse til alkoholisme - og ofte er trangen så stærk, at den overvinder sund fornuft og den rationelle tankegang. 
  • Du har ikke selv kontrol over hvor meget alkohol, du indtager, og har svært ved at stoppe, når du først er gået i gang. Allerede efter den første eller anden øl har du svært ved at stoppe. Resultatet bliver, at du drikker store mængder af alkohol - dette træk er stærkt beslægtet med hvordan alkoholikere agerer. 
  • Kroppens tolerance for alkohol stiger. Har du i længere tid haft et overforbrug, er kroppen efterhånden vandt til at nedbryde og behandle alkoholen. Derfor skal der nu mere til, før du opnår den samme virkning fra alkoholen.  
  • Abstinenser opstår i kroppen. Disse manifesterer sig i form af sved, uro i krop og sind, rastløshed, hjertebanken m.v. 
    Får man disse abstinenser, er det et tegn på, at man i længere tid har haft et misbrug, og har brug for alkoholbehandling.
  • Du kender til den skadelige virkning, men fortsætter trods konsekvenserne. Du kan allerede have erkendt, at du muligvis har et problem, men forsætter alligevel med dit alt for høje indtag - alkoholbehandling bliver i sidste ende den eneste løsning, hvis dette fortsætter.
  • I din hverdag er alkoholens tilstedeværelse en dominerende faktor. Den giver problemer i forbindelse med tilværelsen og dette kommer bl.a. til udtryk i fritiden, i hjemmet og på arbejdet.

Alkoholbehandling kan hjælpe mange

Alkoholbehandling bliver ofte misforstået

I Danmark er alkoholisme ofte misforstået og bliver fejlfortolket af mange. Derfor ignorerer mange også de tilbud og muligheder, der er for alkoholbehandling, selvom de egentlig har brug for det. Den gænge antagelse er, at hvis bare bare man passer sit arbejde og har sin familie, så kan man umuligt have brug for alkoholbehandling. Virkeligheden er dog anderledes - der findes masser af mennesker, som fungerer helt fint i hverdagen. De kan være arbejdsomme og samtidig have et familieliv - men det er oftest hér, man finder mennesker, der har et alkoholmisbrug. Altså hos den helt normale familie i Danmark.
 
Billedet af den hjemløse alkoholiker man ser på en bænk eller møder i brugsen, når personen skal købe øl, er langtfra billedet, der matcher med virkelighedens alkoholiker. Såfremt tre af de ovenstående punkter passede på dig, har du sandsynligvis brug for alkoholbehandling.
 

Hygge kan lede til behov for alkoholbehandling

 

Hvordan får jeg hjælp til alkoholbehandling?

Hvis man kan erkende, at man har et overforbrug af alkohol, er det vigtigt at søge en form for alkoholbehandling eller alkoholafvænning, og det er netop dét, vi kan tilbyde. 

Vores metode er en hurtig, effektiv og nem måde at slippe alkoholen, uden at skulle gå til AA-møder eller på anden måde møde op nogen steder for at modtage behandling.

Vores metode er baseret på hypnoterapi og skal således blot lyttes til. Hypnosens styrke er, at den arbejder med det underbevidste og kan lære dig, hvordan du ændrer din vane med at drikke - den perfekte metode til alkoholbehandling.

Er du ikke tilfreds med produktet kan du altid inden for 14 dage henvende dig til os, så får du alle pengene retur. Så sikre er vi på vores produkt. På den måde er du dækket ind, hvad enten du får noget ud af produktet eller ej!
 
Start din alkoholbehandling i dag ved vores effektive hypnose.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken