Få mere selvværd med hypnose

Har du med tiden fået opbygget et dårligt selvværd, måske grundet en depression, personlig krise eller social fobi, kan du få hjælp til at få et meget bedre selvværd og med dette, en bedre livskvalitet.

Få mere selvværd med hypnose

Mange oplever ved lavt et selvværd at blive bange for, hvad andre mennesker tænker og synes om dem. De udelukker sig fra sociale sammenhænge, hvor der er store chancer for at blive kontaktet. Når man er så anspændt ved tanken om eksempelvis at deltage i sociale sammenhænge, kan man ubevidst spænde op i muskler og krop, hvilket er hårdt fysisk og psykisk i det lange løb. Heldigvis er der hjælp at hente for dig, der har et dårligt selvværd.

Hvordan kan man så få mere selværd ved hypnose?

I selve hypnose-behandlingen opbygges der en grundlæggende kærlighed til éns egen person og derved også en generel selvstyrkelse både på det fysiske men også det mentale plan. På den måde bliver man også bedre rustet til at klare sine egne problemer. Ved et lavt selvværd, har man tit svært ved at overskue problemer, endog selv at kunne finde en løsning på problemer.

Det kan variere hvor mange behandlinger med hypnose man har brug for, for at komme af med sit lave selvværd, men så lidt som 2 til 3 behandlinger med hypnose vil kunne give dig meget bedre livskvalitet.

Læs også vores uddybende tema-serie om selvværd, hvilke faktorer der spiller ind, og hvad du selv kan gøre, for at forbedre din hverdag, her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til at forbedre dit selvværd, nyheder og tilbud på email

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken