Gravid Yoga - Sådan kommer du i gang med Gravid Yoga

Millioner af kvinder verden over er konstant på udkig efter de bedste måder at tone deres kroppe på, når de er gravide, og også sørge for, at de holder sig sunde under graviditeten.

Gravid Yoga - Sådan kommer du i gang med Gravid Yoga

Bortset fra at spise ordentligt og sørge for, at både du og barnet nyder en tilstrækkelig mængde af vitaminer og mineraler, kan motion være ganske gavnligt for moderens krop.

Når dette er sagt, skal det også siges, at gravid yoga er blevet en af de mest populære former for motion for gravide kvinder i alle aldre, da det er sikkert og effektivt for at opretholde en sund livsstil.

Nedenfor er nogle fordele forbundet med at bruge gravid yoga for at holde sig i god fysisk form.

Gravid Yoga reducerer dit stress niveau

Enhver mor - og enhver kvinde - ved, hvor stressende graviditet kan være. Uanset om du prøver på at få huset klargjort til din lille nye, eller endda hvis du stresser over fødselsprocessen i det hele taget, synes der altid at være noget at bekymre sig om under din graviditet.

Det kan være svært at finde måder til at fjerne denne stress, hvilket er grunden til, at du måske overvejer at bruge gravid yoga.

Yoga er generelt afstressende for den enkelte, uanset om man er gravid eller ej, men det kan være særligt fordelagtigt for gravide kvinder. Der er snesevis af gravide kvinder verden over der taler rosende om gravid yoga, samt hvordan det har hjulpet dem.

Hold dig og din baby rask

At forsømme motion, mens man er gravid, kan være mere skadeligt end fordelagtigt, især hvis du var aktiv, før du blev gravid. Bortset fra at spise ordentligt, er det bydende nødvendigt, at din krop får en passende mængde fysisk aktivitet på en daglig basis.

Ifølge forskellige videnskabelige undersøgelser, har forskere konstateret, at yoga hjælper med at mindske risikoen for prænatal depression og hjælper moderen til at få mere søvn.

Ifølge Mayo Clinic, har gravid yoga også vist sig at hjælpe kommende mødre med at forebygge fysiske komplikationer fra graviditeten. Når du dyrker gravid yoga mindst tre gange om ugen i en time ad gangen, fremmer du dit fosters sunde udvikling og forebygger risikoen for, at din krop bliver påvirket af forhøjet blodtryk og diabetes som følge af graviditeten.

Forbered dig til barsel

Hvis du nogensinde har deltaget i en barselsklasse eller har lært om dem via internettet eller andre mediekilder, er du uden tvivl klar over, at den allerbedste måde at få ukompliceret barsel er at lære at trække vejret.

Yoga er en fantastisk måde at lære ventende mødre, hvordan de styrer deres vejrtrækninger og øger deres overordnede udholdenhed og styrke for at forberede deres kroppe til barslen.

I betragtning af, at du skal skubbe et lille menneske ud af din livmoderhals, kan det være ret fordelagtigt at have de relevante muskler tonet til fødselsprocessen. Ikke alene bidrager gravid yoga til at gøre fødslen mindre smertefuld, men den bliver også lettere for kroppen at håndtere.

Hold dig i form under graviditeten med Gravid Yoga

Den vigtigste grund til, at gravide mødre er begyndt at købe dvd’er om gravid yoga, er fordi de søger at holde sig i form under graviditeten.

I stedet for at ty til aktiviteter, der tvinger dig til overanstrenge dig, såsom løb eller jogging, er yoga en fantastisk måde at afslappe din krop og stramme dine muskler på, for at hjælpe dig med at se bedre ud end nogensinde før.

I stedet for at give dig selv tilladelse til at holde op med at motionere, er gravid yoga en fantastisk måde at holde dig i form i alle 9 måneder. Desuden er der den fordel, at jo mere du træner din krop under graviditeten, desto lettere bliver det at være i god form efter fødslen.

Det er vigtigt at bemærke, at gravid yoga er lige så effektiv som en almindelig yoga klasse, og det vil hjælpe dig med at forbrænde kalorier, opbygge styrke og øge din overordnede fleksibilitet. Det er også fantastisk til meditative formål. Afhængigt af hvilken type motion, dine læger rådgiver dig til at deltage i, kan du træne på et niveau, du er komfortabel med, da gravid yoga tilbydes i mange forskellige vanskeligheder.

Yoga for gravide

Forstå og kend din krop

Yoga er en af de bedste aktiviteter, du kan bruge til at lære din krop at kende, og det er utroligt vigtigt for ventende mødre. Gennem mor-barn båndet, kan babyer mærke, når deres mødre tager sig af deres kroppe og give den den motion, den kræver. Og jo mere barnet ved, at moderen er glad, jo lykkeligere vil barnet være.

Som en form for selv-centrering er gravid yoga en fantastisk måde at kunne lytte til din krop på, give den det, den har brug for, og motionere i det omfang, din krop værdsætter, i stedet for at overbelaste den, så du får en enorm mængde smerte.

Se vores udvalg af DVD'er til Gravid Yoga her på siden!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken