Hvad er hypnose for børn?

Hypnose er en teknik, der anvendes i medicinsk psykologi til at nå ind i en persons ubevidsthed for at identificere visse spørgsmål for at hjælpe dem med at overvinde et problem. Det anses for at være en yderst effektiv behandlingsmetode for børn, da de generelt er mere modtagelige for det, takket være deres livlige fantasi og mangel på ekstrem forsigtighed. Hypnose for børn bruges generelt til at behandle en stort udvalg af sygdomme og problemstillinger.

Hvad er hypnose for børn?

Hvad bruges det til?

Hypnose har vist sig at være effektiv i behandling af mange almindelige problemer, børn lider af. Alt fra indlæringsproblemer til selvværd og endda sengevædning kan behandles med hypnose. Det hjælper dem med at lære nye teknikker til håndtering af problemer og gør dem til gladere og mere succesfulde børn. Hypnose for børn er især kendt for at være effektivt for børn, der har problemer med sengevædning.

Hvordan hypnotiseres et barn?

Det er meget vigtigt, at denne behandling administreres under tilsyn af en psykoterapeut, men det er noget, du selv kan gøre hjemme. Det er vigtigt, at du lader barnet slappe af ved at få dem til at ligge eller sidde komfortabelt ned og dæmpe lyset, og du kan bruge hypnosemusik til at hjælpe med dette. Når de befinder sig i denne tilstand, skal du tale til dem i korte sætninger om de emner, du ønsker at løse. Du kan bruge visuelle hjælpemidler såsom marionetter eller udspille historier for at opmuntre dem til at være modtagelige og lydhøre, hvilket gør behandlingen mere effektiv. Der bruges mange tricks til at bringe barnet tilbage fra hypnose, hvoraf et består af at tælle fra 1 til 10.

Fordele ved hypnose

Børn kan få en hel del gavn fra hypnose til behandling af en række problemer. Ved at give dem mulighed for at udtrykke noget af deres ubevidste frygt og bekymring, kan børnene slippe af med mange problemer, hvilket vil hjælpe dem på mange områder, herunder lade dem få det godt med sig selv, forbedre deres opførsel i skolen, konfrontere nogle indlæringsproblemer, og befri dem for dårlige vaner,  såsom at bide negle, gå i søvne eller frygt og fobier.

Hypnose for børn kan være en sikker og effektiv behandling til at hjælpe dit barn. Af mange grunde er det meget almindeligt, at børn lider under problemer som angst og mangel på selvværd, hvilket ofte går ubemærket hen og har tendens til at skabe mange problemer for dem i fremtiden. At gribe dette problem an og løse det i en meget tidlig alder kan være en stor hjælp.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken