Hypnose mod depression

Hypnose mod depression er et enkelt og effektivt værktøj, hvis man er fanget i enten er depressiv eller har en periode, hvor det hele er lidt sværere end normalt og humøret ikke er som det plejer. I denne artikel forklarer vi om hypnose og hvordan hypnose mod depression kan hjælpe dig og andre, der har brug for det.

Hypnose mod depression

Har jeg en depression?

For mange er det svært at anerkende, at man har en depression, selv hvis ens læge har stillet diagnosen. Andre kan bare være i tvivl eller ikke finde det relevant, men det er det ikke desto mindre. Depression er en skadelig tilstand for kroppen og sindet, og ubehandlet kan det give mange følgevirkninger gennem livet, også selvom man måske ikke bliver ramt af depression nogensinde igen.

For nogle er graden af depression ikke så slem, at de ikke selv kan komme ud af den med tiden, og for andre er det absolut nødvendgt at få hjælp. Uanset graden af depression er det altid lettest at komme videre, hvis man har en fast og konstruktiv støtte - hupnose mod depression kan være denne støtte og effektivt hjælpe dig ud af mørket, så du igen kan være glad for livet og verden. Først skal man dog anerende, at man har en depression.

Hypnose mod depression kan hælpe

Tegn på depression

I Danmark anvender vi verdenssundhedsorganisationen WHO's definition af depression. Den inddeles i kernesymptomer og følgesymptomer.

Kernesymptoner

  1. Vedvarende følelse af nedtrykthed.
  2. Markant nedsat interesse for alt omkring en samt manglende interesse i at engagere sig i noget.
  3. Reduceret energi og svær træthed i forhold til normalt.

Følgesymptomer

  1. Nedsat selvtillid og selvfølelse.
  2. Selvbebrejdelser og svær skyldfølelse.
  3. Tanker om død eller selvmord.
  4. Koncentrationsbesvær.
  5. Svær indre uro eller svær hæmning.
  6. Søvnforstyrrelser.
  7. Betydningsfulde ændringer i vægt eller appetit.

Depressions-graden kan inddeles i let, middel og svær og afhænger af hvor mange kernesymptomer og følgesymptomer, man har. Det er vigtigt at huske på, at symptomerne også kan skyldes andre faktorer end depression, f.eks angst, så for at være sikker på diagnosen bør man konsultere sin læge.

Hypnose mod depression sti

Hvordan virker hypnose mod depression?

Grundlæggende er depression en tilstand hvormed du mister lysten til at deltage i sociale sammenhænge, tankerne er gråt i gråt, følelsen af at miste modet, en fornemmelse af at være spærret inde i en osteklokke, eller hele tiden at føle sig ved siden af sig selv, træt, ligegyldig og utilstrækkelig. Det er disse ubehagelige følelser, hypnose mod depression arbejder med på et underbevidst niveau.

Under selve hypnosen, bliver du bragt i en behagelig og afslappet tilstand, der gør det lettere at gå ind og arbejde med selve depressionen og dens fundament. Via hypnosen finder man nogle positive ressourcer og følelser frem - dem som depressionen holder nede, og som du nok havde glemt, at du indeholder.

De kan så efterfølgendebruges til i sidste ende at skabe en selvforstærkende, positiv reaktion i hjernen, hvor den naturligt begynder at tænke mere positivt og mindre negativt. Det vil sige, at det er positiviteten, der hovedsageligt arbejdes med, så den med tiden kan neutralisere de triste tanker og følelser, der følger med depressionen.

Efter hypnose mod depression

Hvor hurtigt kan hypnose mod depression hjælpe mig?

Der er som sagt flere niveauer af depression, og derfor kan det også variere, hvor mange hypnose-behandlinger du har behov for, men allerede ved første behandling bør du kunne føle en lille forskel, selv hvis den kun varer et kort øjeblik. Med flere behandlinger vil effekten vokse, gennem hypnosen vil du til sidst genfinde styrken til at overvinde depressionen helt.

Ud over behandling via hypnose mod depression er det ofte nyttigt at konsultere enten psykolog eller en NLP-terapeut. Ligesom hypnosen kan de hjælpe med at ændre de negative tankemønstre og samtidig skabe et overblik over processen ud af depressionen. Læs mere om NLP her.

Prøv behandling med hypnose mod depression i dag, og genvind kontrollen. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken