Lær Pilates med DVD

Har du lovet dig selv, at nu skal du igang med at træne igen, og vil du gerne have en blød opstart. Så er Pilates måske din redningsplanke. Pilates er en blød form for Yoga der toner kroppen i de muskelgrupper, hvor du går ind og arbejder med disse pilates-øvelser. Er du ikke af den type, der har tid eller lyst til at tage ned i et træningscenter, kan du blot bestille en Pilates-dvd på nettet og træne hjemme i privaten.

Lær Pilates med DVD

Fordelene ved at købe en dvd med pilates

Fordelene er blandt andet, at du kan lave øvelserne uafhængigt af om det lokale træningscenter har åbent. Er der en svær øvelse, du ikke rigtigt kan forene dig med, kan du jo se denne igen og igen, indtil øvelsen er helt på plads. Når du træner pilates imens du ser dvd’en, er det også en fordel, at du kan stoppe dvd afspilleren midt i en øvelse. Nogle gange skal man lige have lagt sig tilrette eller stillet sig i en korrekt position, så man er helt klar til at udføre øvelserne korrekt.

Vi har nok alle prøvet at lave forkerte bevægelser med kroppen, fordi man skal prøve at følge med i alle øvelser, hvilket bevirker at nogle kun bliver gjort halvt eller helt forkert. Det er en rigtig god idé at se pilates dvd’en igennem 1-2 gange, iden du starter træningen, så du allerede har en idé om hvad det er for nogle steps du skal igennem. Til pilates med DVD, skal du bruge en DVD-afspiller, et liggeunderlag, håndlæde og sko.

Har du trænet længe med pilates DVD, kan det være at du nu er motiveret til at prøve et træningscenter for at blive udfordret lidt på konditionen også.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken