Mindfulness App - Lyt til mindfulness med gratis app

Mangler du en mindfulness app? Så kan vi hjælpe! Ved at hente vores gratis app, kan du afspille alle dine programmer med mindfulness fra mindly.dk. App'en er hurtig at hente og let at bruge, og den fungerer både til iOS- og Android-enheder.

Mindfulness App - Lyt til mindfulness med gratis app

Fordelen ved en mindfulness app

Den smarte mindfulness app fra Mindly.dk er en effektiv og fleksibel løsning til dem, der ønsker en mere mindful hverdag, og kan være et stort skridt mod en mindre kaotisk og hektisk hverdag.

Med en smartphone eller tablet giver vores mindfulness app dig mulighed for at lave dine mindfulness-øvelser fra Mindly.dk, lige når du vil, så du kan stresse af og finde ro, når det er nødvendigt.

Mindfulness er faktisk blevet så populært, at man flere steder i det offentlige og i mange private virksomheder er man begyndt at installere en mindfulness app på de ansattes arbejds-telefoner. Det giver både gladere og mere produktive medarbejdere, og de får samtidig et bedre arbejdsmiljø - En gevinst for alle.

Alle kan benytte vores mindfulness app

Har du endnu ikke prøvet mindfulness, og er du i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig, så kan du prøve vores programmer i op til 14 dage, og hvis du ikke er tilfreds, får du alle dine penge tilbage. Du kan gratis hente vores populære app, hvor du kan afspille dine programmer med mindfulness.

De kan benyttes af alle, og med vores app har du altid adgang til øvelserne, når du har brug for dem. Desuden fås appen til både Apple og Android, så selv hvis du skifter telefon, vil du altid have adgang til dine mindfulness-programmer.

Med mindfulness lærer du teknikker til at slappe af og opnå en indre ro ved at være tilstede i nuet. Du vil blive mere jordnær og mindske følelsen af altid at have travlt. Uden indre ro, kan man i værste fald risikere at gå ned med stress, men selvom man ofte har travlt, kan en mindfulness app give lige de 10-15 minutters frirum, der er brug for til at kunne fokusere resten af dagen.

Hvis du vil, kan du læse mere om vores program om mindfulness. Vores gratis app kan hentes herunder:

Apple Mindfulness AppAndroid Mindfulness App

God fornøjelse med din helt egen mindfulness app.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken